bloggar..

Och så har skolan börjat igen, första dagen i skolan för sista gången. Och det var inte en helt vanlig första dag, är på universitetet första veckan och läser en kurs. Ganska skönt ändå att ha en sån här start på sista året, även om det hade varit roligt att träffa klassen, men det får väntas till nästa vecka.
Vardagen måste komma igång nu så man går upp tidigt, går i skolan, tränar, käkar, duschar, pluggar och sen sover. Men än känns det inte riktigt som att skolan har börjat än, blir väl annorlunda nästa vecka. Men det är skönt att ha helgerna, spendera dem antingen i nora med robbin eller någon annanstans i vårt avlånga land och spelar match.

Längtar till nu i helgen då jag ska på kräftskiva i nora, även om jag inte äter kräftor. Få spendera hela helgen med älsklingen som jag nu inte träffat på flera flera dagar, inte van med det! Men får troligen även träffa honom i morgon då han kommer till min träning och sen ska sova över eftersom han måste vara i örebro dagen efter då han har en körlektion.


Sista versen

Sitter här i soffan på den sista vardagen innan skolan börjar. Har verkligen njutit av sista sommarlovet och ser inte fram emot sista året i och med att jag typ inte kommer träffa Robbin ofta, blir ju bara nån helg då och då. Men det blir väl bara att lära sig att man inte alltid kan vara tillsammans så ofta som vi varit i sommar.
Men nu sitter jag här i soffan bredvid mamma och hennes dator medan vi jämför varandras datorer och kollar på HP6. Och självklart nördar hon även FB. Haha
Började även på sista boken idag... och Breaking Dawn. Så otroligt bra är de jue! Men det kommer ta ett tag innan den är utläst eftersom den är TJOCK, mamma trodde ju att det var en bibel först *-)

Bara en helg kvar och sen SKOLA!
Fick mitt schema igår inför första veckan på universitetet. Kommer bli en hård vecka men det är väl bara att kämpa på för sen är den kursen klar. PUH!


Hehe, var på Saigon och på bio i måndags med älsklingen. Sommaren med Göran, riktigt bra men inte fullt så bra som jag förväntat mig.

Guld i Norrköping



Guldet gick till Örebro!
Strike&co 1 vann Örnen Cup 2009

RSS 2.0