write...



Glömmer ibland bort att jag har en blogg, kanske för att det händer inte så mycket intressant just nu. Är typ bara gå i skolan, träffa vänner och träna. Visst det är riktigt skoj, men inget spektakulärt.
Har fullt upp i skolan nu innan sportlovet och blir väl bara att plugga ordentligt så att inget plugg behöver göras under lovet.... ett helt lov utan läxor!
Men ikväll blir det inget plugg, blir musik och chill. Satt hela kvällen igår och pluggade så det ska jag inte göra idag!
Imorgon blir det Bowlingträning och bowlingskola innan, blir min första gång som jag ska vara ledare, men det är ju tur att jag inte är den enda. Hahaha
Och på torsdag ska jag också träna bowling, blir med två killar som även är ledare för bowlingskolan de med :)

I helgen som var hade jag fullt upp. Var i Stockholm med två vänner i lördags och hade det skoj. Tråkigt bara att det regnade men annars var dagen perfa. I söndags spenderade jag dagen i Nyköping, eller snarare i deras bowlinghall. Det var två matcher på raken och vi förlorade båda med 6-14. Mitt spel var uruselt så nu måste jag tagga och träna upp mig för lördag då jag har en hemma match!
Efter den matchen ska jag iväg med mamma och kolla nya tapeter till mitt rum. Blir kanske också så att jag sticker till bowlinghallen igen och kollar när killarna spelar om jag inte har något att göra.

mumma!

Har precis fixat klyftpotatis och stoppat in dem i ugnen. Ska bli riktigt gott med klyftpotatis och hamburgare med bröd, för det vad längesen! Behöver även lite saker att göra så jag inte sitter och tänker, för jag blev väldigt förvånad när jag fick veta mitt betyg, inte alls vad jag hade väntat mig. Men det är väl bara att acceptera... eller överklaga!

Ikväll blir det ganska slappkväll med skön dusch och skämma bort mig lite... (A). Allt plugg börjar snart att ösas över mig så det är väl bara att passa på att slappa nu när man kan. Hahah
Borde även få tag på min syster och höra hur det går för henne med att skaffa jobb, har ju inte pratat med henne på över snart 2 veckor :O Men det var roligt att hälsa på henne i Barcelona några dagar och ska väl förhoppningsvis åka och hälsa på henne själv utan mamma och pappa innan hon flyttar hem igen!

Nej nu ska jag ta och käka snart!!


bowling

Usch vad dålig jag är på att skriva i bloggen... men jag har inte haft nåt att skriva om, eller det kanske jag har med inte känt för att skriva. Men idag har jag spelat match. Jippi!
Gick väl inte så speciellt bra, men roligt var det för jag mår alltid så bra när jag är i hallen. Det glada inom mig kommer alltid fram då men jag blir även väldigt fokuserad då. Finns även så mycket trevligt folk där att prata med och eftersom jag känner mig så hemma där så pratar jag en hel del.
På matchen ivf så spelade jag väl sådär, kunde bättre men det var väl i samma nivå som tidigare matcher. Jag kunde verkligen bättre, jag kände det men turen var inte med mig. Blir väl att träna denna vecka och spela bättre nästa helg då det är bortamatch i Nyköping på söndag.
På lördag ska jag till Stockholm med två vänner. Blir att flumma runt och ha det roligt och bara vara vi! Var i Stockholm för inte så längesen, men man får aldrig nog av den staden!


har ni läst den?


Jag har några bloggar som jag följer dagligen, och en av dem är http://elitcyklist.blogg.se som jag tycker är riktigt bra. Handlar om träning, kärlek och livet i helhet. Texterna är gripande och bara genom att läsa första raderna kan man inte sluta - man är helt fast. Tjejen som skriver, Matilda, skriver väldigt bra och man kan känna genom texterna känslorna bakom och även lite av Matilda själv... känns det som ivf.
Jag själv är inte så duktig på att skriva, men hon är verkligen någon man kan ta efter och det ska jag försöka göra... Hehe. För genom ord kan man påverka och nå fram till många, och det gör hon. Hon påverkar många personer, inte bara mig.
Om ni inte läst hennes blogg, gör det! Ta er tid lite då och då och läs det hon skriver. Ni kommer bli påverkade ni med.
Och men behöver inga såna som på bilden då, för man ler bara genom att läsa. Känner hur livet är, hur det de flesta känner blir nedskrivna i ord och förklaras så klockrent! Man kan bara le.

Dags igen!

Hade en blogg förut, men jag tröttnade på den för jag hade inget att skriva om... men nu ger jag den en ny chans och börjar igen.

Kommer nog mest bli lite bilder och lite om vad jag har för mig.
Blir väl om skolan, vänner, träningen och vad jag nu har för mig.. hehe


RSS 2.0