ojoj

Haha, oj oj så ofta jag bloggar känner jag!
Men jag har väl varken haft tiden eller orken för att göra det. Men just nu sitter jag hemma hos älsklingen, alldeles ensam i hela lägenheten. Robbin är på sin praktik och jag vet inte riktigt när han kommer hem, hans syster och mamma gick ner till skolan och för att göra några viktiga ärenden... Vad ska jag då göra? Har redan städat undan min frukost och bäddat sängen, men min energi är inte på topp för att städa vilket jag brukar göra när jag inte har något annat att göra. Men jag får väl sitta vid datorn fram tills älsklingen kommer, om han nu kommer innan min buss går. Annars får jag väl träffa honom senare idag.

Hindersmässan börjar idag också! Men jag kommer inte hinna gå så mycket för jag har träning senare men det finns fler dagar för att gå. Imorgon har jag hela eftermiddan efter skolan ledig så jag kan gå hur mycket jag vill den dagen. Det är så mysigt att gå runt bland alla stånd och känna lukten av brända mandlar. Men det negativa som är varje år är ju att det är så jäkla kallt!! Man fryser nästan jämt fötterna av sig och det gör att man inte blir på så bra humör efter någon timma eller så. Men det kanske inte behövs mer tid för att gå runt och se allt.
Men ett måste är att köpa marknadsnougat. Ska kanske inte köpa lika mycket som förra året men jag ska i varje fall köpa lite för det är ju underbart gott. Men jag lovade mig att jag ska bli nyttigare och inte äta godis och en massa kakor och liknande. Marknadsnougaten får vara en engångsförteelse just nu. Vill inte känna att jag inte kan äta det när jag har väntat ett år på att få äta det igen.


Nej jag får väl använda all min tid jag har innan bussen går till att läsa, har ju med mig min bok! :D
Hoppas bara älsklingen hinner hem innan bussen går, skulle bli en mycket roligare bussresa i såna fall ;D <3

Skola igen då...

Och så sitter man här i skolan igen... men den här veckan är väldigt lugn.
Måndag: 12.10 - 16.00
Tisdag: 9.25 - 11.40
Onsdag: 8.00 - 15.30
Torsdag: Ledig
Fredag: 9.25 - 11.40

Det är bara onsdag som är en lång dag men det är bara ett prov på morgonen och sen fysik på eftermiddan.
Men just nu sitter jag och väntar på historian som börjar om 35 minuter... och den väntan spenderas framför datorn med en godispåse (Y)

Träna ikväll, en av mina nyårslöften är att ta mer tid till mig själv när det gäller träning och sånt. Har spenderat alldeles för mycket tid framför datorn och annat så nu ska jag se till att träna hårt. Kanske blir det mindre tid för msn och datorn i allmänhet, men det kan man lätt överleva! HAhaha

Kanske ska ha mer kvalitietstid än kvantitetstid som nyårslöfte också? Känns som att det behövs.


Helgen



Kollade på Avatar igår med älsklingen, verkligen en film värd att se!!

Idag blir det mest chill, ska till Nora och kanske spendera eftermiddagen hos Robbins mormor, vi får väl se vad som händer. Imorgon börjar jag kl 12.10 så jag kan ta en sovmorgon i Nora och sen ha en helt onödig mattetimme.

Igår spelade jag även match. Och vi vann mot serieledarna!!!! Det var så jäkla skönt att se deras miner när vi ledde stort redan efter en serie. Hahah
Spelade inte så bra, började med två dåliga serier men sen fick jag en väldigt bra serie, och i och med att jag fick 5 strike i rad så kommer jag få en tian lott på tisdag. Hoppas man kommer ha lite tur då och vinna lite pengar (Y)

Studiebesöket i fredags var trevligt, men otroligt stressigt!!

Nej nu ska jag kolla vad syrran har för sig, senast tvättade hon sin kanin, kanske har hon nån mer gullig bild på söta xavier :D

time

ojoj, ett helt jullov utan bloggning :O hahah

Aja, har ju inte varit mycket hemma och spnederade hela lovet med älsklingen så det är väl inte så konstigt. Blir väl inte så mkt skriva utan det får bli i bilder i stället. Har ju suttit och skrivit svenskan nyss så jag har ingen ork för att skiva mer!













SKOLA IMORGON!!! = USCH!!!!!

RSS 2.0