ledig dag

Har varit ledig idag, riktigt skönt efter att man jobbat hårt hela helgen. Det har varit ganska jobbigt också, kom till jobbet i söndags och fick veta att en av de söta damerna hade gått bort på morgonen. Hade suttit hos henne dagen innan väldigt länge och sett till henne. Men är man 90 år har man levt ett långt och upplevelserikt liv.
Fick även idag veta att en man dött på den avdelning jag annars brukar vara. Helt oväntat dog han efter att han ramlat på sitt rum.... Det jag blir mest ledsen över är inte att de dog eftersom just dem kände jag inte så mycket. Men döden är alltid så nära, den går inte att undika, det är det som är läskigt.

Men idag var jag som sagt ledig. Gjort Dajm, kollat nya avsnitt av Gossip Girl och varit i bowlinghallen länge.

Dajm

 

3 msk vetemjöl

¾ dl florsocker med chokladsmak

3 msk osaltat smör

3 msk ljus sirap

Garnering: ca 75-100 g choklad

Hur man gör:

Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Låt koka i ca 2 minuter.

Häll ut smeten på ett bakplåtspapper, forma till en tunn fyrkantig platta. Låt svalna.

Smält chokladen försiktigt i mikron.

Pensla chokladen på kolasmeten.

Skär i bitar och förvara det svalt/kallt.

 

Se till att det inte kokar för kort tid, då blir den inte hård utan mjukt seg xD

 


nu kommer bilderna

Jag vet att jag är seg, men nu kommer bilderna från min sminkning xD Svårt att fota tycker jag för det syns knappt på bilderna att jag är sminkad xD






På tisdag är jag ledig och ska prova baka hemmagjord dajm! :D
Men nu är det mycket jobb, 10h igår och 8h idag + imorgon. Men ledig nästa helg :D :D

uppdatering

Jag har fotat sminkningen och produkterna, men orkar fortfarande inte lägga in bilderna xD

Gör det kanske sen efter jag varit på stan, måste till AMS och Strike för att lämna papper och boka banor till söndag. Sen ska jag till H&M och köpa klänningen +till Accent för det är klubbdag idag och de har förhoppningsvis billiga skinnhandskar!!

Vi hörs sen! :D

make up store

Var och fick min sminkning på Make up store idag. Riktigt trevlig tjej som sminkade mig. Blev en enkel vardagssminkning med brun ögonskugga plus några råd om hur jag ska framhäva ögonen ännu mer vid festsminkning. Lägger upp en bild på hur jag ser ut och på vilket smink jag valde senare, orkar inte koppla in kameran i datorn än, håller på att laga mat (pizza) och degen har jäst klart nu!

Så bilder kommer!

Kollade även runt efter fler klänningar idag på Marieberg, men jag hittade ingen annan som är snyggare än den jag såg på H&M så det blir att köpa den nån dag! Men på onsdag blir det inte för då ska jag jobba 7-14 på den avdelning jag senare kommer jobba 1 månad på. Skönt att komma dit innan och träffa personalen som jobbar där, har bara träffat en av dem tidigare och jag tror det är henne jag kommer vara vikarie åt.


mysfaktor

Mitt rum har blivit så fint, fick en ljusslinga av mamma som jag nu pyntat mitt rum med, så nu är det mysigt och fint. Väldigt trevligt att sitta i mitt varma rum efter att jag varit ute i kylan i några timmar!
Spatserat runt på stan idag på jakt efter en nyårsklänning, brukar alltid vara sent ute så iår ska jag hitta en tidigt! Men jag tror jag har hittat den, långt inne på H&M hängde en klänning som satt som en smäck! Min tanke idag var att prova klänningar som jag kanske aldrig annars skulle prova, och det visade ju sig sen vara bra eftersom jag redan hittat en klänning som passar!
Gud vad jag pladdrar xD Som alltid alltså!

Nu blir det att spendera söndagskvällen med att spela Sims och lyssna på radio! :D


Yoga, nytt kort och shopping

Var på yoga imorse kl 7.15, snacka om att man var trött!!!!
Men riktigt skönt var det efteråt när man åt en stor frukost med hemmagjorda mackor, ägg och juice. Tog en tur upp på stan sen för att träna på att gå i klackar, blev en snabb tur men det blev en jacka inhandlad. Min fina rosa jacka som gjorde mig många kronor fattigare!
Sims-spelande i några timmar innan man åkte iväg och handlade, under den tiden hann posten komma och mitt nya Visakort anlädde :D

Handlade på ICA MAXI, billigt godis hade de!!

Lägger upp några bilder från senaste tiden.












RSS 2.0