måndag...

Känns så konstigt att inte ha något att göra. Ska plugga inför hp och teoriprov, men man kan inte sitta dagarna i ända och plugga inför det. Så vad ska man göra när man inte måste plugga?

Sitter nu och slappar med Robbin, eller... vi sitter med varsin dator och är osociala.
Ska iväg på skivstång om två timmar, imorgon har jag körlektion men måste hitta på något annat vettigt att göra av resten av dagen.

Måste hitta på något nu!!!


right now

Lugn dag

Torsdaaaag, och jag är väldigt trött!
Somnade runt 1... kollade på GA till halv ett och hade sen svårt att somna. Vaknade kl halv nio av att nån idiot höll på och blåste löv eller nåt sånt. Men somna om och vaknade igen kl 10.
Nu vet ni allt om mina sovtimmar ;) hahaha

Blir en lugn dag idag, städa lite i köket och sen hänga framför teven. Hittade 4 säsonger av GA i marias rum så nu har man något att spendera tiden med.


Robbin kommer hem från Lidköping idag!

Halkan

Körde Halkan idag.... FAN VAD SKOJ!!!

Var nervös innan, trodde jag inte var redo och att jag aldrig skulle kunna manövrera bilen så att den håller sig uppe på banan, men det gick riktigt bra. Att åka i 65 km/h över ett krön där det sen blir nedförsbacke, metallunderlag täckt med olja och vatten.... tar ett bra tag innan man får stopp på bilen! Och att veja för ett hinder stort som en älg är inte det lättaste, men så otroligt roligt att slira runt på banan innan man får ordning på bilen. Att köra in i en hal kurva utan att bromsa är inte det lättaste, men när man snurrat några varv och fått bilen åt rätt håll på rätt körbana kan man lugnt och försiktigt åka vidare... hehe
Att ha Arne i radion som kommenterar ens körning var grädden på moset, klockrent att höra hans uttryck om och om igen.


I rymden finns inga känsor

Heeeelt förälskad i filmen. Så klockren och jag kan verkligen förstå att den har blivit oscarsnominerad.

Söta Simon, 18 år med Asbergers, bor hos sin bror och hans flickvän. Flickvännen klarar inte av sin pojkväns bror Simon och sticker. Simon behöver någon som passar in i sitt schema - disken är det ingen som tar hand om längre, han behöver därför fixa en ny tjej till brorsan!!
Har nog inte skrattat så mycket på länge samtidigt som jag känt medlidande och nära till gråt. SEE DEEEEN!!!













Bill Skarsgård i mitt hjärta ;) hahahha

Fredag 100903

Fredag, sköönt men det hade varit skönare om man jobbat lite mer. Får försöka få lite mer jobb nästa vecka, måste ju tjäna pengar.

Köpte träningskort igår, var på spinning då och idag blev det skivstång. Ska verkligen komma igång med träningen nu, all tid jag har över, om jag inte jobbar någon dag till exempel, då kan jag infinna mig på gymmet eller på något roligt pass!

Tänkte lägga upp några bilder från Göteborg, har inte massor men kanske tillräckligt.
















Fler bilder kommer upp på FB ist :D

Torsdag 100902

Ahh, körlektion 14 oktober, teoriprov 12 oktober.... känner mig inte redo, även om jag kanske är det. Men det gäller väl bara att inte vara nervös, för jag vet ju att jag kan köra bil, bara jag inte slarvar med småsaker som kan göra att man inte får godkänt på uppkörningen. Ska plugga hårt med teorin nu så jag får alla rätt, vill ha mitt resultat i en ram på väggen på körskolan :D


Blir bio ikväll och äta ute, inception och får se vad maten blir, saigon? subway?

nu ska jag kolla klart på OTH, snaaaart kommer bilder från Göteborg, kanske imorgon ;D

RSS 2.0