fin solig dag

En sån fin dag det är idag!

Precis kommit in från en liten utevistelse med Maria. Hon har tagit en massa kort på mig och när vi matade änder för att få slut på sin film i kameran innan hon åker till Sydafrika i helgen. Så får se om det finns nån snygg bild på mig eller inte. Men hon är duktig på att fotografera måste jag säga.

Lugna och sköna dagar fram tills jag får veta om jag får fortsätta på Södermalmshemmet genom Proffice Care eller inte, Anna som jobbar på SMH tror att jag kommer få fortsätta eftersom de behöver mycket vikarier. Får hoppas på att det är sant! Vill verkligen fortsätta där tills jag ska börja plugga, det är ett bra tillfälligt arbete så jag får in pengar på sparkontot.


Senare blir det att träna, det blir Dans och lite gym innan det :D




Här har ni mig just nu!

trött

Usch vad trött jag är idag, men har sovit ganska bra inatt så jag hinner väl vakna.
Ska ta en fika idag med Albin. Har knappt träffat honom sen skolavslutningen i nian, och igår ringde han och ville ta en fika. Han ska framföra en affärsidé som han och nån mer har och de vill involvera mig. Får väl se vad det handlar om, kanske är det något för mig.

Sen blir det simma med robbin på eyra, kanske solar min sista gång också... :)

Vad ska man käka till frukost?!

Sköna dagar

Det är så skönt när man är ledig. Speciellt när solen skiner och man får värsta vårkänslan såhär i januari.
Hade tänkt blogga i söndags men har haft strul med internet så det blev inte så, får skriva allt jag tänkte skriva då nu.

Förra veckan tänkte jag börja med, blir en liten sammanfattning.
Vecka 2:
Måndag- jobbade 12.30-21.15.
Tisdag- Jobbade 13.00-21.00.
Onsdag- Jobbade 6.45-13.00. Stack till AMS och lämnade papper. Gymmade och solade på Actic/Eyrabadet.
Torsdag- Lugn dag, Spin/puls 17.30.
Fredag- Skivstång 11.45. Fika på Creperiet med Robbin.
Lördag- Hemmamatch mot Ten-Pin Club. Vi vann men 17-3 och jag slog 715. Åt på Saigon efteråt med Robbin.
Söndag- Spatserade på Marieberg ett tag. Skivstång 17.30.

Där har ni min förra vecka sammanfattad ;)

Den här veckan är inte så mycket jobb. Jobbade i måndags och nu har jag inget mer inbokat.
Var även på ett pass på Actic i måndags med mamma som heter Just Dance. Det var riktigt roligt där man fick testa ett tiotal olika danser, ungefär som ett danspass på Friskis. Det roliga var att vi skulle börja med att dansa sexigt. Stå bredvid ett gäng glada äldre män som försökte vicka på höfterna och röra sig sexigt. Skrattmusklerna fick en ordentlig träning!!
Sen igår träffade jag Matilda och det blev en tur på gymmet. Sen en lagad måltad à la Matilda och Sofia och sen en god Semla innan Bowlingskolan och bowlingträningen.
Idag har jag varit på arbetsintervju. Det gick väldigt bra men eftersom jag inte är utbildad kunde hon inte lova mig någonting. Hon sa att om jag har varit utbildad skulle jag vara självklar! Men ska få besked inom de närmsa dagarna.
Snart drar jag iväg på träning, har spin/puls kl 16.45. Det är en stund kar men det gäller att komma på vad man ska käka till lunch.

Mysa ikväll i mitt nystädade rum, var så irriterad på hur mitt rum såg ut så när jag kom hem från intervjun så blev det storstädning av mitt rum. Såå fint är det nu ;)




Har inget bättre att fota än mig själv för tillfället ;)

Match

Snart är det dags för match, samling kl 13 i hallen så ska sticka dit så fort jag käkat upp min aprikoskräm.

Kaffe blir bra så man vaknar ;)


read

Har kommit tillbaka till min läs-trans. Den här veckan har jag läst ut två böcker och ska börja på den tredje nu. Har läst Elsas mode och Tillsammans, nu blir det Tillsammans - andra boken. Man har mycket tid nu när Robbin inte bor hos mig under veckorna utan bara under helgerna.
Så nu, STÄDA! har inte städat ordentligt på länge nu, sen blir det att läsa innan träningen ikväll.

Match i helgen, lördag kl 14 på strike see you there ;)


Lördag

Hade första matchen 2011 idag, vi vann med 16-4 mot Nyköping och jag var nästbäst med 739.. mamma hade 740 och var bäst. Suuurt att förlora med 1 pinne!

Hade träning inför matchen i torsdags då jag spelade örebromästerskapet. Av typ 60 pers kom jag vidare till topp 16 men åkte ut när vi skulle bli 8. Men jag är nöjd, slog både mamma och Adrian ;) Gäller bara att fortsätta spela bra under våren.

Det blir en del jobb veckan som kommer, har måndag, tisdag och onsdagen inbokad för jobb, får se om de ringer in mig för mer jobb. Men man tackar väl inte nej till jobb, jobb=pengar xD

Ska lägga upp några bilder från nyår hade jag tänkt, men orkar inte just nu så de kommer lite senare xD Men kan väl säga som så att det var en väldigt trevlig helg i Loka Brunn! :D

Hoppas ni hade en bra början på det nya året!


champagne på Loka!

RSS 2.0