Fredag

Wihoo, fredag. Blir att åka till Filipstad senare idag.


Pratat lite med syster idag. Hon kommer hem en helg i maj, och då ska vi planera en resa till sommarn, blir nog BCN om hon får bestämma.

Spenderade nästan hela dagen igår med att kolla på Band of Brothers. Kollade klart de sista avsnitten idag. Kan väl bara nämna att jag nästan grät floder, är ju en sucker för historia (läs andra världskriget) och blir jätte känslosam.




Måndag

Har haft en trevlig helg. Åkte till Filipstad lördag morgon, hann bara komma fram och det var dags för att byta om och ge sig ut i vildmarken, haha. Satt ute i skogen vid kanten av en sjö och fiskade och grillade korv. Synd bara att det var så kallt för efter tre timmar fick vi åka hem, hade ingen känsel kvar i fötterna. Resten av dagen blev lugn, kollade på när stoffe högg ved, spelade lite kort och åt kex med ost innan det blev att sova tidigt.
Söndagen gick vi upp kl 5.30 för att hämta upp en person kl 6.30 och sen åka vidare mot karlskoga. Samling där kl 7.30 och därifrån fortsatte vi mot Katrineholm för att kolla när Nobel spela mot Västerås i kvalet upp mot elitserien. Sov hela bilresan liggandes i baksätet, ständigt hungrig under förmiddagen, men Nobel vann och har sin sista kvalhelg nu i helgen som kommer. Förhoppningsvis blir det i Göteborg, för då åker vi ner och kollar på den matchen med och passar på och går på Liseberg som har premiär den 28 april har jag för mig. Får se hur det blir.




Torsdag

Min goda mat!





Nu blir jag ledig tre dagar, ska bli skönt och behövligt!

Åker till Filipstad tidigt på lördag och är kvar där under helgen.

Onsdag

Onsdag, halva veckan har redan gått typ. SKÖNT!

Blir att åka till Filipstad i helgen, om nu inte Stoffe ska jobba... men det får han inte har jag bestämt! redan behövt stå ut tre veckor utan honom, klarar inte av att vänta en vecka till. Om det blir så att jag åker dit så skulle vi ut och fiska... har jag inte gjort sen jag var fem år så det blir roligt. Får nog ta men en bok om jag blir uttråkad... hahha!


Ska snart iväg och träna, pumpa lite muskler... om jag nu har några vilket går att fundera på. Förlorade i armbrytning mot en 93 årig man på jobbet idag..hmmm...
Helt förälskad i SkivstångIntervall 70 passen, man blir verkligen helt slutkörd och känner av varenda muskel i kroppen. Det och spinning, MUMMA.




trött och sliten tjej efter jobbet


Söndag

Halloj!

jobbar delad tur idag, liite jobbigt. Har mina 4 timmar rast just nu, har redan hunnit käka mat och bakat chocolate chip cookies med smarties i. MUMS! Nu ger jag mig ut på en skön promenad i solen och sen lite slapp i soffan innan jag återgår till jobbet.



Lördag

HELG! Och jag håller på och blir riktigt förkyld.... usch!


Har jobbar onsdag-fredag på dagis, skönt med lite omväxling. Men ska tillbaka till Södermalmshemmet imorgon och jobba delad tur.


Blir att ta det lugnt idag. Åka iväg och handla, kanske en promenad, kanske kak-bak och sen bara ta det lugnt hela kvällen!



Heter sofiahoerman på instagram ;D





Tisdag



Snart iväg och spela KM. Hoppas spelet funkar idag!
Måste bara fixa håret och packa väskan.


På tal om inget så fick jag för mig att möblera om i rummet igår, så nu är skrivbordet tillbaka framför fönstret! älskar att fota med solen mot ansiktet, ljuset suddar ut ojämnheter. GILLAS!
Men ser att det är nån som behöver umgås med solen lite ;D

Måndag

Guud vilken seg dag det har varit. Tanken var att jag skulle vara väldigt effektiv idag och hinna med mycket, men så blev det icke!

Vakna kl 8, tänkte ta en promenad men blev kvar i sängen en timme. Fixa frukost och fastna framför datorn och Sims till kl 12. Då tog jag mig äntligen ut en timme och promenerade. Dusch och sen mer sims.... hjälpt mamma med tvätten och gluttat lite på en film på tv. Och nu är klockan snart fem.... kanske ska ta och äta något snart, åt frukost kl 9.... hmm...


Innehållsrikt, javisst!  ;D


På tal om ingenting har jag skaffat instagram, finns nu för android! Där kan man följa mig varje dag ;)





Skärtorsdag

Redan påsk!!!!!!!!!!! Shit vad fort tiden går!



Inte myckethar man hunnit med av det här året, bara jobbat.... och fortsätter med det under påsken också. Önskar nu att jag var ledig så man kunde umgås lite med kärleken, nu när han väl är ledig i fem dagar, men får väl försöka hinna åka dit nån dag nästa vecka när jag inte jobbar.
Och nästa vecka kommer syrran troligen hem några dagar! Som jag har saknat henne. Blir väl en tripp ner till malmö i april-maj nångång.



Nu är jag tröttt och hungrig, snart saigon!! mumma




roligt att kolla igenom alla gamla bilder på externa hårddisken!


RSS 2.0