beroende

Kan verkligen säga att tvspel är beroende. Vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om. Så då fick jag för mig att ta fram PS2 och spela lite, men jag försökte vara så tyst som möjligt eftersom robbin låg och sov. Men när jag tröttnade bara efter en kort stund så forsatte robbin eftersom jag inte lyckades vara tillräckligt tyst. Och han har suttit nu i typ 2 timmar och spelat, går inte att få ett vettigt svar ur honom ;) hahah
nej nu ska jag inte vara elak, vet ju själv hur jag är när jag spelar... då vill man inte vara i samma rum, eller ivf inte diskutera saker med mig...
Men senare bär det av till Nora, men åker hem redan imorgon för då ska jag sola, simma, träna och plugga svenskan så att den är över.

Men snart är det jul!! :D

Tänkte även lägga upp en bild på hur jag såg ut i lördagskväll när jag hade blekt håret. Men det ser liite bättre ut nu ivf :P


:D



Nu är äntligen jullovet här!!!! :D
Och imorgon kommer älsklingen hem igen :D :D
Kan bara vara glad nu :D


sista veckan




Nu är det sista veckan innan lov!! Och veckan är full av jobbiga saker. 2 prov, ett tal och en inlämning. Plus att älsklingen är i Uddevalla tills på fredag. Får bita ihop pch hoppas på att lite energi finns kvar innan veckan är över.

Men det får bli kemiplugg och psykologiplugg nu idag eftersom det är prov imorgon. Men det blir skönt när det är över!! Då blir det bara öva på talet så det sitter.
Men taggtagg sista tre dagarna nu! ..... SNARK! (haha det påminde om dig felicia ;))

Fredag

Nu äntligen är det fredag och jag känner mig inte lika depremerad som resten av dagarna i veckan, Hahah. Visst måste jag plugga lite den här helgen, men det är mest att träna på mitt tal och sen läsa flera sidor i kemi och psykologiboken, inte allt för ansträngande. Har ju även en inlämningsuppgift som ska vara klar på måndag, men jag kan nog skriva iordning den idag efter skolan innan jag ska åka till kga. Det var riktigt skönt när vi bestämde att få mer tid till svenskainlämningen, där försvann mycket stress.

Men nu ska jag bara tänka på att det är fredag! :D
Ska snart till skolan och kolla på vårt speciella luciaframträdande. Alltid skoj att kolla på det eftersom de inte är traditionella luciatåg och liknande. Sen fysik och bild... och efter det är skoldagen slut. Ibland (jämt) är det skönt att inte ha vissa lektioner som leder till att man slutar tidigare, och idag blir det över 2 timmar tidigare.
Nej måste sticka till skolan nu, hade tänkt gå idag för en gångs skull. Ska även ta en liten snabb tur på stan efter skolan för att leta efter en kjol.

<3

längtar



Usch vad jag längtar till helgen, och så längtar jag till jullov, och julafton... nyårsafton... det är mycket jag längtar till nu men det är väl för att det är så jävla mycket i skolan nu som jag bara vill ska försvinna ner i ett svart hål eller nåt sånt!
Men får se fram emot helgen då det bär av till KGA med älsklingen och kommer vara där fredag-måndag. Kommer väl behöva plugga endel eftersom jag har kemiprov och psykologiprov på tisdag, men det ska jag överleva. Det jag är mest orolig över just nu är svenskatalet. Det är imorgon... men förhoppningsvis kan vi skjuta på det 1 vecka! (håller tummarna!!!!)
För talet är skrivet och klart, men hur många gånger jag än läser igenom det idag kommer det aldrig sitta, jag behöver fler dagar för att få det bra. Hinna träna att läsa det inför lite folk innan den ska läsas upp inför Jaana...

Men nu ska jag fixa naglarna och sluta tänka på talet! Måste jag göra det imorgon så får det gå som det går, mer kan jag inte göra idag, kan läsa igenom det innan jag lägger mig kanske...

Tror jag ska ta nagelack idag till och med, jag slår på stort! (Y)
Får väl se hur resultatet blir... blir nog bra tror jag.. :)

Hahah här sitter jag och babblar om nagelack... jag mumlar minsann i nattmössan ;)

Får väl säga godnatt nu också för jag verkar behöva sömn, men det blir efter GA! (Y)

usch och fy och blää

HOST HOST HOST!


snö? snälla?

Nu när vi nått december och kylan har kommit så längtar jag till snön!
Tänk när man kan göra snögubbar och ha snöbollskrig. Kan tänka mig ha snöbollskrig vid karlslunds herrgård, gömma sig vid de höga häckarna och ha med sig matsäck, varm choklad och goda mackor. Gilla!
Vill sätta upp granen och börja pynta, Gud vad jag älskar julen! Men det är så tråkigt hemma för mamma vill inte ha för mycket pynt hemma, hon vill ha stilrent och väldigt lite färg och glitter. Glitter med massor av färger är det bästa, det som julen förknippas med enligt mig.
Och nu när det är jultema överallt, tv, bowlinghallen, stan... snön faller på tv, pynt och glitter i bowlinghallen och på stan.... åhh vad jag älskar julen.


RSS 2.0