Fredag 100730

Har klippt mig idag :d Eler snarare Maria har klippt mig!


Lägger upp bättre bilder senare, lägger även upp bild på min fina pizza jag gjort med orkar inte lägga in de bilderna nu :D


Torsdag 100729

Vad ska man hitta på en sån här regnig dag? Måste nej i källaren och hämta luftmadrass, sovsäck och pump så jag har något att sova på när jag åker till Norrköping i helgen. Hoppas det kommer gå bra för jag har inte hållit i ett klot sen maj när jag spelade SM i Göteborg.


Sen idag blir det att städa lite, baka en äpoelkaka och sen när Robbin slutat ska vi till IKEA.
Nu ska jag måla vidare på mina naglar och vänta på att maria är klar med sin frukost så man kan städa.


Onsdag

Idag har inte varit så innehållsrik. Jobbade mellan 14-21.15 men var idag på en annan avdelning, A3 där dementa bor. Mycket lättare och lugnare!!!!!
Men har även träffat världens gulligaste unge idag (mina barn är ju inte födda än så än så länge kan jag ju säga så ;)). En av Marias kompisar som gick i hennes klass födde sin dotter Tora 7 juli och hon är underbart söt, skriker aldrig och gör ifrån sig så söta små grymtande ljud när hon äter. Men det coola är att hon studerar till läkare samtidigt som hon var gravid, men är nu mamma ledig tills pappaledigheten drar igång.


Vill så gärna ha barn, men blev lite skrämd efter att få veta hur ont hon tyckte det gjorde, jag ska ha så mkt bedövning det går!!!!!!




Trött!!! dags för sömn, imorgon blir det IKEA när Robbin kommer hem från jobbet, innan det ska jag hinna med en joggingtur, baka, packa inför helgen och sen städa lite.

Tisdag #4

Shrek var riktigt bra!!!! Älskar 3D :D






Tisdag #3

Nu blir det iväg till bion :D sen blir det mat, hoppas saigon fortfarande är öppet efter filmen!!!!!!!!


Tisdag #2

Åh ska på bio idag :D
Shrek forever after 3D!




Tisdag

Att gå upp kl 7.30 för att hinna tvätta mellan 8-12 känns såå onödigt när man ligger där i sängen, men att få tvätten klar innan man vanligtvis skulle gå upp känns skönt, för då är man pigg och redo för vad man nu kan göra under dagen. Tror jag ska baka något, fick en suck av syrran igår när hon fick veta att jag bara hade gjort mat och inte bakat nån kaka. Men vad ska man baka.... inte något med choklad idag, kanske någon sorts kaka med äpple.... får fundera på det sen när jag kommit tillbaka från tvättstugan, måste ta ut min sista maskin med kläder oh få in dem i torktumlaren. Måste även väcka maria för 3 gången så hon kan tvätta sin tvätt.

Mamma ringde igår.... 30 grader och strålande sol, skoj för dem ;) Men hon sa att hon hade hittat snygga solglasögon som jag kunde få, behövde bara välja vilken färg jag vill ha.

Ska faktiskt bli bättre på att blogga nu JJJJ



Måndag

Åhå har köpt en ny kalender :D

Och så har jag fått lönepappret, 946,64 kr för en arbetad dag :D :D

Sprang upp på stan idag en snabbis och kollade om höstkläderna hade kommit, men tror jag väntar några dagar till innan jag tar en ordentlig runda på stan för rean håller fortfarande på och den har jag tröttnat på.
Ska försöka blogga lite mer nu, men minnet är inte det bästa och bloggen är en sån sak som är lätt att glömma bort... hehe

Ska nog kolla på the last song innan robbin kommer hem, men först ska jag äta några scones med nyinköpt citronmarmelad!

Ska bränna ner SATC till Felicia också :D







Tisdag





oj bloggen bortglömd, inte så ovanligt.
Men har jobbat i lite mer än två veckor, nu är jag ledig lika länge och sen blir det jobb igen.
Men jag njuter verkligen av att vara hemma själv, jag njuter ivf tills syrran kommer hem från jobbet. För hon tar för givet att andra ska fixa allt runt om kring henne. Det blir jag som får städa, handla, tvätta och se till att det finns mat på bordet. Jag känner mig som en person som inte är så uppskattad hemma, ingen fattar hur myket jag kämpar för att räcka till och bli uppskattad. Men visst trivs jag med att vara som en "hemmafru", så länge jag känner att det jag gör uppmärksammas av andra och att de ger mig stöd. Vill inte städa arslet av mig när de andra kommer hem och skitar ner utan att lägga lite uppmärksamhet på hur fint det är i lägenheten eller att maten var riktigt god och hade tagit 2 timmar att laga iordning.

Här sitter jag och klagar, men min energi går åt till att göra andra nöjda och blir då inte glad när man inte får något tillbaka.


Var tog den riktigt sköna värmen vägen? den strålande solen som gjorde att man kunde ligga och steka i parken en hel dag? Jag vill ju bli brun!!!!




Får snart panik, har typ 8 avsnitt kvar av SATC, sen är det sluuuut :(

Torsdag

Åh första dagen på jobbet anklarat, ännu en dag väntar idag. Igår blev det kl 7-16, vilket betyder att man ska väcka alla gamlingar, gå på toa med dem, torka dem och göra dem fina inför dagen innan det är dags för frukost. Kl 11 hade alla fått frukost och mina ben ömmade, längesen man gick upp tidigt plus att det var längesen man stod hela dagen. Det jobbigaste var när man ska väcka dem, men idag jobbar jag till kl 21 så då måste man ju lägga dem, det kanske är lika krävade det!
Men men, pengar tjänar man och det är inget fel med det.


RSS 2.0