Söndag 100829

Åh nu är jag hemma efter en väldigt roligt, skön och underbar helg i Göteborg. Skönt att komma bort en liten stund, käka på resturang och frukostbuffé. Ska lägga upp bilder på vad jag köpt och vad vi gjort senare, nu är jag trött efter tågresan och hoppas på en lång sovtur, har inte sovit länge på senaste tiden. Men jobbar imorgon 13-17 så jag har alltså mycket tid innan det blir ett måste att lämna hemmet.


Sov gott!!!

Torsdag 100826

Hur kan det komma sig att man blir så rastlös när man går runt hemma hela dagarna och har massor planerat men som man aldrig lyckas hinna med på något konstigt sätt?
Idag har jag en lugn dag, packat väskan inför Göteborg, hängt lite med syrran och hennes kompisar som sov över efter en kväll/natt på ritz. Roligt att se dem bakfulla och kolla på pocahontas vid 21 års ålder. Tackade nej till jobb idag(?!) eftersom jag ska på styrelsemöte ikväll och skrivit det på bemanningsenheten att jag endast kan jobba dag idag. Men får väl hoppas på att det finns mycket jobb nästa vecka så man tjänar lite pengar.

Fick lönebeskedet idag. Riktigt skönt, nu kan jag köpa min mobil och träningskort. Måste ju även ha pengar så jag kan betala mitt körkort, har ju kört de 6 lektioner som ingår i paketet så nu måste jag betala resterande. Håller tummarna för att det blir mycket jobb i September. (Y)


Men vad ska man hitta på fram till kl 18 då jag ska infinna mig i bowlinghallen?
Spela sims? Baka? Slappa framför teven? Finns mycket....

Kanske kan lägga upp lite fler bilder på FB.. nja det orkar jag inte, får göra det efter göteborg, då ska jag ju ändå lägga upp de blider jag tar där.












Fredag 100813

Fredagen den 13 idag... scaaaaaryyy ;)

Körlektion på förmiddagen, gick riktigt bra, stadstrafik, blir en till lektion då vi går igenom stadstrafiken så jag kan det fullt ut. Sen hoppas jag att det är snart dags för motorväg och landsväg! :D

Jobba, 15-21. Skulle ut på krogen efter men jag tror det blir att ta det lugnt ist. Ska ju jobba imorgon 12.30-21.15 och vill inte vara för trött. Sen jobba på söndag 6.45-16.00..... sen är jag ledig! Kommer bara jobba när de behöver folk vilket jag hoppas är ganska ofta så man får in lite cash. Men de två kommande helgerna ska jag vara ledig har jag bestämt. Har ju bokat tåg och hotell i Göteborg 27-29 augusti och nästa vecka blir det kanske grillkväll? Får se vart livet tar en.

Fixar lite i mitt rum den här helgen också då jag inte jobbar. Rensa ur garderoben från skräp och ta en titt på hur många skor jag har och som jag kan använda nu när det vankar mot höst. Lägger upp lite bilder på mitt finfina rum sen, även en bild på min fina tavla, framkallade bilder som nu sitter så fint ovanför mitt skrivbord.


Söndag 100808

Det är verkligen jobbigt att jobba.... jobbat i 4 dagar, har 2 dagar kvar innan jag får 2 dagar ledigt. Då blir det körlektion och chill, kanske lite häng? ;)

jobbade kl 7-12.30 idag och ska tillbaka för att jobba 16.30-21.00. Kommer bli jobbigt men det brukar vara lugnt när man fått alla i säng vilket är skönt! Sen får jag åka hem och sova, jag kommer slockna tidigt ikväll och tänker sova läänge imorgon, börjar jobba halv två.

nu ska jag vila innan jobbet!!!

Onsdag 100804

Då har mycket hänt. Örnen cup i helgen då man träffa mycket roligt folk igen plus en massa nya människor! Vi vann gruppen men förlorade finalen mot motala, men en medalj fick man ändå vilket gjorde att min samling medaljer blev större.
I måndags åkte jag till Nora på eftermiddan och firade Robbins kusin som fyllde 17 år.
Tisdags blev en stor runda på stan med mamma, köpte kuddar, väckarklocka, byxor och 5 tröjor - 2 till mig och 3 till Robbin. Var några millimeter från att köpa en till klocka men tvingade mig att gå från affären innan jag gjorde det, får inte göra slut på alla mina pengar på en dag. Bowlingträning på kvällen, första för säsongen och det gick inte så bra. Men jag ska göra som så att denna säsong ska jag vara mer fokuserad på träning, tänka på att träna spärrar, släppteknik och lite gnilwob. Nu har jag tiden att lägga på bowlingen. Blir även att leda bowlingskolan ihop med Janina, mycket roligt säger jag bara. Förhoppningsvis blir det ett sammarbete mellan Örebrokometen och Merci så man kanske kan få spela nån match med dem utan att behöva byta lag.

Idag har det blivit övningskörning för hela slanten. Åka runt 11 till farmor och farfar och lånade deras bil, sen åkte vi runt odensbacken, örebro, kumla och kvarntorp innan vi lämnade bilen och åkte hem till kl 17. Nu har jag städat undan lite i rummet och dags för lite sims-nörnande innan maten, det är tillåtet eftersom Robbin nördar W3 JJJJ


Ny klänning - Monki 80 kr


Innan jag klippte mig :D


Efter jag klippte mig, har fortfarande ingen snygg bild men det kommer väl senare :)


pizzan från i fredags ;)


Skivan ligger och väntar på dig Felicia ;)


RSS 2.0