lycklig

Är så himla lycklig....
Äntligen är det lov, skolan känns helt okej, vännerna älskar jag lika mycket som alltid och kommer hinna träffa flera av dem under lovet, jag fyller 18 om 5 dagar, jag får träffa älsklingen imorgon efter högskoleprovet och vara med honom alla dagar under lovet nästan förutom när jag ska till Sthlm :D :D
Känner mig väldigt glad nu.
Och fick även reda på att vi ska göra om vårat badrum helt och hållet, blev lite förvånad när jag kom hem och såg att det stog en toalett i hallen. Hahaha

Ska nog lägga mig snart också för jag är hur trött som helst! Skulle egentligen städa mitt rum idag men orken finns verkligen inte till, och då är det verkligen allvarligt om jag inte ens kan städa mitt rum vilket jag älskar! hahah Känner mig väldigt mycket som en hemmafru när jag städar så mycket som jag gör, och det är oftast värre under loven då jag även bakar bröd och liknande! hahahahaha

Nej nu ska jag väl läsa igenom några texter och sen lägga mig i sängen och ta det lugnt. Hade väldigt gärna haft älsklingen här hos mig idag men jag får klara mig tills imorgon, han måste ju få festa av sig ;) hahah

hahah såå snygg man kan vara.....


FREDAG!

En lektion kvar till höstlov!! :D
Fysiklektion, kommer nog inte bli en så jobbig lektion förhoppningsvis... hahaha

Sen imorgon är det högskoleprovet! :O :S hahahahahaha
Är inte så nervös ivf, vilket är bra det :)

hello, hola, hejsan, bonjour...

vet inte om jag stavade bonjour rätt men ivf! hhahaha

Är riktigt trött idag. Träningsvärken botade jag med ett spinningpass och hoppas att jag är helt smärtfri imorgon. Har pluggat lite inför högskoleprovet, logikdelen och orddelen. Hoppas jag klarar orden bättre på lördag än vad jag gjorde idag! hahaha
Borde skriva lite svenska också, skrev en mening nyss men jag orkar inte mer idag. Kanske hinner skriva lite mer imorgon innan Adrian och Mac kommer runt 16 för en film. Sen efter filmen blir det att städa och plugga och sova tidigt. Blir inte att träffa älsklingen i helgen, inte förens på tisdag kanske och det är ju evigheter dit. Tycker inte om att sakna för mycket. Blir inte bättre heller när han är i K-skoga och man kan i stort sett inte få tag på honom när man behöver prata när saknaden blir för stor. Får väl hålla mig sysselsatt med plugg och städning i helgen så jag inte tänker på annat.

Men nu längtar jag till onsdag! Men först ett väldigt roligt besök i Sthlm med min älskade Matilda. Ska bli skojskoj och förhoppningsvis hittar jag nåt snyggt att ha på mig på min födelsadag. Shoppa shoppa!
Onsdag, den dagen ska bli perfekt. Umgås med de jag älskar.

6 dagar kvar!!! :D ♥


Vill ha min älskling här nu! ♥ ♥



träningsvärk is the shit! hahaha




Det är så skönt med träningsvärk för då känner man verkligen att man har varit duktig och tränat. Men å andra sidan för ser så jävla ont när man ska gå upp för alla trappor i skolan! hahah Hoppas bara att det inte gör lika ont imorgon som det gör idag! hoppashoppashoppashoppas


skolaskolaskola

sitter i skolan nu men har bara en lektion kvar. Psykologi. Vi ska samlas i filmsalen och bestämma om vi ska göra en filmanalys eller ett eget experiment utifrån socialpsykologi. Intressant med eget experiment!! hahaha
Har haft kemiprov i morse vilket kändes bra när jag gjorde det förutom några klantfel man kom på när man klev ut ur salen, sen historia och de trevliga ideologierna. Och sist men inte minst fysik innan lunchen (som jag inte tyckte om)  hahahaha. Blir träning efter skolan och sen buss till Nora.

Ska också BÖRJA plugga inför högskoleprovet som är på lördag, kanske lite väl sent att börja plugga nu men tiden har verkligen inte funnits.

Peace out!


hahahahahahahahah

hehe

måste bara säga att jag blev hemskt sugen på pannkakor nu ( stavas pannkakor med ett eller två n? *-)) det har jag funderat länge på).
Får kanske ta mig i kragen och laga det nån dag på lovet... kan bli min lunch på tisdagen kanske... ja jag tror det :D hahahha sinnessjuka jag som pratar med mig själv xD

Nu har jag pluggat klart kemin, svenskan hade jag ingen motivation till att göra så den får jag fortsätta med på onsdag, och tydligen hade vi en fysikläxa men jag orkade inte släpa med mig böckerna hem (A)

Ska väl lägga mig tidigt idag, måste gå till skolan imorgon eftersom jag ska till träningen direkt efter skolan och sen till nora. Då kan jag inte ha cykeln ståendes på stan så jag får knalla lite tidigare till provet.
Men vi får väl se hur tidigt sängen får dagens besök, brukar säga att jag ska lägga mig tidigt men fastnar framför datorn till kl 23 eller nåt sånt xD

har inte mer att säga, skreb ju gaanske långt i morse ju (A) hahah känner att jag bloggar mer än förr ivf JJJJ


nedräkningen




Nedräkningen fortsätter och nu är det 9 dagar kvar tills den 28 oktober! :D HAhahahahah


Sitter och pluggar lite kemi just nu och lyssnar på musik. Ska kolla igenom sidorna i boken en gång till hade jag tänkt innan skolan börjar. På så sätt behöver jag inte plugga ihjäl mig på kemi senare idag när jag kommer hem från skolan. Måste ju även skriva klart svenskan som ska vara klar veckan efter lovet. Men jag vill inte behöva plugga på lovet så jag ska göra allt för att få den klar innan fredag. Jag kom ganska långt på lektionen i torsdags och jag vet ju typ vad jag ska skriva, men jag måste bearbeta språket om jag ska få bra betyg.

Hade egentligen tänkt gymma idag efter skolan, men så kom jag på hur fullt det var där förra veckan när jag tränade. Så jag struntar i det och pluggar idag istället. Ska ju ändå på core imorgon och sen spinning både onsdag och torsdag. Kan ju passa på att gymma då ist innan spinningen lite.
(Har en stor och hemsk fluga inne i mitt rum just nu som skrämmer livet ur mig varje gång den dunsar in i fönstret framför mig, för den är verkligen stor!)
Kom fram till en sak i morse, och det är att jag vill tillbaka till hur jag såg ut i typ januari/februari och måste därför sluta småäta och få ordning på träningen.

Och idag kommer gloria få stanna hemma från skolan, för jag hade en underbar dröm inatt vilket gjorde att jag vaknade på helt rätt sida. Älskar att drömma om framtiden, verkligen få se hur fantastiskt det kommer bli och att ens dröm blir verklighet. Hoppas verkligen att min dröm kommer slå in i verkligheten och inte bara i drömmarna. Men jag tror att chansen är väldigt stor att den blir sann. Hoppas det.

Borde sola... inte bli lika röd som jag blev sist, men ivf få lite färg för jag börjar ju se likblek ut. Hahahah
Det jag saknar med sommaren just nu är just det att man kan bli brun bara genom att vara ute. Om jag går ut nu så blir jag snarare röd om öronen och frusen. Men jag älskar hösten. Känslan av att det är kallt ute, men inte så kallt att man måste vara så fullt påklädd att det inte ens är roligt att gå ut. Och sen när man kommer in i värmen så känns det så härligt. Man känner så hur det bränner lite i ansiktet från att ha kommit från det kalla till det varma. Men sen när hösten är över så kommer ju även den fantastiska vintern. Men jag gillar verkligen inte vintern när det bara är slaskigt och blött. Det ska vara kallt, strålande sol och mycket snö på marken så att det knastrar under fötterna när man går.
Jag gillar nog alla årstider, även om alla har något negativt. Men så är det väl med allt. Ingen är perfekt.

(Nu kom den äckliga flugan tillbaka... den är verkligen stor ju!!)

Ska kanske kolla ett avsnitt av OTH nu och sen komma på vad jag ska käka till lunch :D

Gloria



Var bara tvungen att skriva att det är här är Gloria, mitt alter-ego. När jag är thurig så är det inte jag utan Gloria så klaga på henne och inte mig. Haha


"den buttra lilla åsnan"



Sitter och tittar på min buttra lilla åsna som står bredvid datorn och kan känna igen mig lite. Inte det att jag är butter, för det är jag inte, men åsnans uttryck känns som en spegelbild av mitt. Känns som att helt plötslig flög alla känslor jag hade ur mig och kvar blev man sittandes utan några känslor alls och med ett uttryck som bara stirrar. Varför kan det bara bli så? Hur kan en sån sak bara hända när man endast några minuter innan känt en sån glädje och kärlek?
Behöver väl min sömn men jag känner att jag måste prata av mig lite, utan en massa tillbakafrågor och skeptisk, även om jag väldigt sällan får det så vill jag göra allt för att undvika det för alla andras skull.
Mitt liv borde kännas perfekt just nu. Har mina allra finaste och mest underbara älskling, de bästa vänner man bara kan önska sig, en familj som bryr sig (oftast ivf) och bara en vecka kvar i skolan innan lov. Men varför känns då allt så meningslöst i livet? Varför känns det som att man inte gör någon nytta utan bara existerar utan anledning? Visst är det idiotiska tankar, men många har bevisat att det går att leva vidare när man har förlorat sin älskade eller sin närmsta. Så det skulle väl även alla som står mig nära göra? Överleva och hitta nya personer att älska och umgås med... Nu svamlar jag alldeles för mycket men det var bara tvunget att komma ur mig så jag slipper ha det gnagande inom mig hela natten. Vill sova inatt och inte ha det som förra natten då jag var vaken halva natten pågrund av migrän.

Jag tror det är svårt för mig att ta in allt, att jag har det så bra. Anledningen är kanske den att jag aldrig hade det så här förr? Innan gymnasiet hade jag inte en sån vän som skulle kunna ge allt för att jag ska må bra och skulle aldrig komma på tanken att ringa om de fick reda på om att jag satt och grät, på den tiden hade jag bara vänner som inte brydde sig om något annat än sig själva. Kanske är det därför svårt för mig att kunna acceptera att det finns såna underbara personer som kan ge allt för en annan person, kunna ge allt för mig för att jag ska må bra.
Man får vara med om nya saker hela tiden, och även om det är så otroligt bra saker så finns det baksidor på allt. i och med att man har personer som älskar en och som man älskar tillbaka så kommer alltid saknaden finnas.
På bara 2,5 år har jag saknat mer än vad jag gjorde under hela mitt liv innan dess. Jag kommer ihåg att under hela mellanstadiet var jag inte med en enda vän efter skolan... i 3 hela år åkte jag själv hem efter skolan, satte mig framför teven och käkade lite medan jag gjorde läxan och innan mamma och pappa kom hem och jag umgicks med dem. Men under de 3 åren saknade jag inte att vara med någon. Jag kände ingen så pass bra att jag saknade deras sällskap. Under högstadiet blev det väl lite annorlunda. Man fick en helt ny klass och man kände bara en i klassen. Ett antal personer ville lära känna mig och vara med mig efter skolan. Men jag var ju verkligen inte van med det så jag visste inte hur jag skulle bete mig, hade ingen aning om hur man skulle vara som kompis utanför skolan. Kanske var det därför jag heller inte fick nån nära vän i högstadiet heller... Men det var under den tiden jag "fann" mig, det var då jag började ta reda på vem JAG är och slutade tänka på att försöka bli som alla andra. Jag lyckades inte fullt. Det var inte förens på gymnasiet arbetet blev fullbordat.
Men under högstadiet var jag tvungen att hitta andra saker, så jag blev aktiv i skolan istället. Blev elevskyddsombud, miljöombud, medlem i elevrådsstyrelsen, medlem som elev på skolstyrelsemötena.... jag engagerade mig i skolan och lät det ta tid även utanför skolan så jag inte skulle sakna att ha någonting att göra.
I slutet av högstadiet började jag på bowlingen och det blev som en öppning för mig. Jag slapp alla omogna personer som fanns på skolan och jag fick hålla på med någonting som jag verkligen älskade mig. Jag kunde lägga ner min själ på något helt annat än skolan. Bowlingen blev ett stort kliv för mig att hitta mig själv också.
Men sen kom sen stora förändringen.
Gymnasiet.
Det var min chans, att från början visa vem jag var och inte bli tolkad på "fel" sätt så att jag skulle bli tvungen att återuppleva 3 år till med allt från högstadiet. Men nu var alla mer mogna, alla kanske tänkte samma sak som mig med att få en helt ny chans? Jag träffade många nya personer, jag kämpade i skolan och fann verkligen mig själv. Men jag tror att det är till stort tack av mina vänner.
Kanske mår jag så som jag gör nu ibland för att jag har mycket inom mig från när jag var mindre?
Jag är inte uppvuxen med kramar, föräldrar som säger jag älskar dig, varken till varandra eller till mig och syster. Jag är inte van med ett kärleksfullt hem utan har växt upp relativt strikt... kanske är det därför jag då saknar min älskling när han inte är här? För den kärleken får jag inte någon annanstans ifrån, och det har jag aldrig fått. Förr hade man ju såna töntiga förhållanden då man max kramade varandra eller pussades, och bara det tyckte jag var väldigt mycket eftersom jag aldrig upplevt det. Har inte ens sett mina föräldrar ge varandra en puss. Kanske är det en förklaring till varför jag är som jag är. Varför jag saknar väldigt mycket och varför jag inte kan tänka mig ett liv utan mina vänner och mitt hjärta för var ska jag då få den kärleken och omtanken från?


Var bara tvungen att skriva av mig... ni behöver inte läsa allt, för det är mitt förflutna och det ska inte spela något roll nu. Det är nutiden och framtiden som räknas.


Jag träffade många nya personer, jag kämpade i skolan och


helg = gilla!




Det har varit en riktigt riktigt bra helg.
Varit med mitt finaste hjärta från fredag till söndag och bara tagit det lugnt och njutit av att man inte haft en massa måsten att göra. Det enda måstet jag hade var min match jag hade igår, men det gick riktigt bra för mig :D

175
193
179
190

737

och det är mitt bästa resultat för säsongen, har bara legat under 700-gränsen hela tiden...

Nu efter att robbins buss åkte var tanken att jag skule plugga hårt men det blev snarare så att jag pluggade max 1 timme och sen fastnade jag framför sims i typ 2 timmar.... hahah (A)
Men jag ska dra igång med plugget nu och se till så jag har allt under kontroll inför sista veckan innan lovet!!!! längtar till på fredag kl 13.55 då fysiken slutar och höstlovet startar :D xD

bara 10 dagar tills jag blir 18 år! Hahahah
nedräkningen börjar som alltid när det bara är 10 dagar kvar (A) hahahah

nya tag

Har verkligen inte varit min dag idag. Torsdagar brukar jag vara på bra humör men inte idag. Får väl lägga mig snart och drömma nåt fint så jag vaknar på ett bra humör imorgon.
Tror droppen för mig var när jag kom hem efter träningen.... jo det måste ha varit det.
jaja, ska inte klaga utan hoppas på en bättre dag imorgon. Får lyssna på bra musik nu och lägga mig väldigt väldigt snart.

jaha


http://www.youtube.com/watch?v=hlqsehrG1AA
Hahahaha på denna video, värre än mig på fifa!



Nu är det ett prov kvar i skolan kvar innan höstlovet, och lite småsaker

Kemiprov
Historiaredovisning
Svenskauppgift (ska vara klar efter lovet)
Plugga matte
Kanske nåt mer men inget jag kommer på just nu xD

Köpte träningskort i måndags så nu ska jag köra igång med träningen. Två pass inbokade den här veckan på torsdag och fredag, sen har jag match på lördag och så är älsklingen hos mig i helgen. Till honom vågar jag inte åka för nästa gång blir när jag fyller år och de planerar en överraskning till mig.... och jag hatar verkligen överraskningar och det vet de om!

Har städat mitt rum lite snabbt idag och ska väl ta och plugga inför kemiprovet som är på tisdag, och jag behöver plugga för jag vill inte att det ska gå lika dåligt som förra provet.
Men så är det ju även GA ikväll och då blir det allt inget plugg! ;D


♥robbin♥


Helgen i bilder

Orkar inte skriva så mycket för jag är helt död så det blir lite bilder ist :)



Underbar helg ensam med min älskling <3

Det närmar sig

För varje dag som går närmar sig min framtid. Hehe
Endast 2 (!) dagar kvar tills jag och Robbin har varit ihop i 6 månader, 21 dagar kvar tills jag fyller 18 år, 172 dagar tills studenten (helger och lov inräknat). Hösten är här, vintern kommer snart.

Det blir att åka till Karlskoga i helgen med Robbin för att fira 6 månader. Bara vi två, och bara ta det lugnt. Har inte varit där sen midsommar så det var dags, sitta på kullen igen och mysa, ta kort igen;) även om det inte kommer vara omtyckt.

Måste även börja träna igen känner jag, tränade ju regelbundet i ungefär 2 år, men sen tog mitt kort slut i början av september och jag har inte haft råd med ett nytt, men nu har jag pengar och träningen drar igång på måndag! Då blir det gymträning, ska försöka boka spinning på onsdagen och sen spinna en gång till den veckan samtidigt som jag behöver ett till gympass. Känner att jag måste träna upp mig så jag ser snygg ut på studentbalen och studenten. Ska hitta en riktigt snygg klänning till balen, försöka få med mig min älskling att gå med mig, snygg frisyr och sminkning. Hoppas på att det kommer bara lika snyggt väder som det var när syrran hade bal. Då var det strålande sol och varmt medans det var kallt och regn förra året. Dags för sol och värme både på balen och studenten röstar jag för!

Ser framemot min födelsedag. Det är på höstlovet och mitt lov är redan bokat. Börjar på fredagen efter skolan då jag ska ha filmkväll, och förhoppningsvis kommer det vara hemma hos mig. Dagen efter är det dags för HÖGSKOLEPROVET! liiiiiiite läskigt bara ;) hahaha
Sen hoppas jag på att släkten kan komma och fira mig på söndagen (25 okt) så att jag har helgen efter fri. På måndagen blir det Stockholm över dagen och det ska bli riktigt mys, hoppas bara jag har pengar kvar tills då eftersom jag inte får pengar förrens två dagar efter det. Hahahaha
På tisdagen, dagen innan jag fyller år, har jag planer på att fira mig med vänner.
Sen kommer dagen med stort D, dagen då jag blir 18 år! Lite jobbigt att bli vuxen och gammal, men alla måste väl bli det också ;) man blir ju visare med åren sägs det ju och det är ju inge fel med det ju ;)
Blir bara att ta det lugnt med familjen och älsklingen då, kanske ut och äta om vi inte skulle göra det på helgen.
Dagen efter, då jag är 18 år och 1 dag blir det att åka till Nora och träffa "svärföräldrarna" som mamma brukar säga xD
Sen helgen är inte fullt så bokad, men man måste ju vara spontan också, även om jag ofta inte är det. Hahaha


Åh, kom på att GA är idag och det är nya program! måste även kolla det nya GG2 programmet!! :D



..

MÅSTE BÖRJA TRÄNA IGEN!!! xD

RUBRIK


Tiden går verkligen fort, helgen gick som en.. ja det gick otroligt fort och nu längtar jag bara igenom skolveckan till nästa helg. Men längtar även till imorgon då jag åker till Nora och min finaste älskling. Skönt att komma bort hemifrån en stund, även om det bara är för en natt.
Blev sugen på en utlandsresa nu när jag såg en reklam, det hade inte suttit fel att åka utomlands under höstlovet och firat min 18 års dag dit vägarna nu hade lett. Men det får bli mycket senare, efter studenten och när jag har pengar. Förhoppningsvis kommer jag få ett jobb snart eftersom jag skriver cv just nu och ska söka så fort jag fyller 18 år. Skulle inte sitta fel att få ett jobb på strike eftersom jag ändå tillbringar så mkt tid där och känner personalen redan. Men måste väl även söka fler ställen, t.ex coop nära och ica maxi.

Kom nyss på att det är inte bra att kolla på snuttigullprogram när man saknar sitt hjärta, för det gör att man bara saknar honom mer. Hahaha
Men får väl vända mig från teven nu och plugga den sista fysiken för idag, vill ju inte ha samma öde med fysiken som med kemin! hahahha
Trött är jag också, sov såå skönt i natt men när klockan ringde imorse ville jag inte upp. Ville inte tillbaka till verkligheten eller skolan. Men tar jag tag i skolan just nu och njuter av tiden eftersom det är det som alla säger att jag ska göra, så kommer studenten tillslut och jag kan göra lite mer vad jag vill än vad jag kan göra nu.
Ska kanske fixa ett till bildinlägg idag också om jag orkar efter pluggningen. Får se vad temat blir den här gången.

*suck*




åhh.... är så himla trött nu. Hur kan man gå från en sån skön känsla till en sån dålig känsla på så kort tid?
En massa tjat och tjafs, stress och känslan av otillräcklighet. Kan man inte bara få lite kärlek av dem och slippa kraven och allt annat för bara en stund? Saknar min kärlek, min tillit och mitt skydd så det gör ont i hjärtat. Men snart så.

Suck!

Saknar vissa delar från förra året... lugnet, tiden och vänskapen samtidigt som jag älskar vissa delar av mitt liv just nu, speciellt en del. Men det är så krävande på mitt psyke att behöva sitta här hemma med alla krav och förväntningar. Och det blir bara värre ju närmre min födelsedag det blir. Då jag fyller 18 och mina föräldrar förväntar sig att jag ska ha jobb, kunna försörja mig själv med allt jag behöver förutom maten och boende, och de ställer även krav på mig att vara bättre dotter än syster var vid den här tiden av hennes liv. Att jämföras med henne är det värsta eftersom hon var såå perfekt när vi var små, den perfekta dottern. Nu kanske jag har blivit bättre med att ta ansvar och hålla ordning, men de fortsätter ändå jämföra mig med henne omedvetet. suck suck suck.

Nu måste jag väl få i mig lite mat så jag orkar skriva klart mitt cv+personliga brev och försöka få upp mitt humör. Men jag vaknade verkligen på fel sida idag efter att jag drömt en riktigt hemsk dröm som jag önskar aldrig kommer hända i verkligheten.


good feeling

Har en skön känsla nu. Nyss städade jag klart mitt rum så det är skinande rent, ina läxor förrens på onsdag då jag har fysikprov, en lugn helg framför mig... det känns så skönt. Resten av kvällen kommer endast bestå av chill, käka god middag, ta en lång och varm dusch... och kanske plugga lite fysik om jag känner att orken finns. Så här borde alla kvällar kännas.
Var på stan efter skolan idag med amanda, hon fyller ju 18 år imorgon!! Längesen man träffa henne och det var riktigt riktigt trevligt även om det bara var en kort stund. Men jag fyller ju år om 27 dagar och kommer träffa henne när det är dags att fira mig. Och jag kom på idag att nästan hela mitt lov har blivit fullbokat och det har inte ens börjat än, på långa vägar. Men det är skönt att veta att man har saker att göra och inte att det är som förr, då jag alltid var hemma själv under hela loven. Nu är varje dag inbokad och planerad till vad jag precis ska göra varje dag nästan. Hahah det blev en konstig mening det där!

Till helgen blir det bortamatch på lördag. Hela dagen blir jag borta för det blir att åka till både Nyköping och Eskilstuna. Men när jag kommer hem på kvällen blir det bio med älsklingen... och jag tror jag har kommit på vilken film jag vill se. Sen en slapparsöndag då inget är planerat utan får ta dagen som den kommer, kanske fortsätta jakten på en kofta jag vill ha. Hahaha

Nu är det GA!


snygg att vara osminkad... *-)

RSS 2.0