reading




Läsa, läsa, läsa... det går inte att sluta läsa denna serie, man är som besatt av boken.
Den som inte har börjat läsa dem bör göra det!

rubrik

The world is spinning but something is missing.

Livet flyter på helt fantastiskt men det är så mycket jag vill göra men som inte hinns med. Två av mina närmsta vänner jobbar nu och jag hinner i stort ett aldrig träffa dem. Men träffas ska väl hinnas med och sommarlovet är ju långt.
Tur att man har tillräckligt att göra på dagarna så att man inte sitter och häckar själv dagarna i ända. Men lite jobbigt är det nu när även Robbin börjar jobba jour och man inte kan planera när man kan träffas. Hoppas nu bara att vädergubben på teve har rätt och det blir strålande fint väder nu framöver. Vill så gärna bli brun och inte känna mig som en lik, så som mamma säger att jag ser ut. Hahah

Men jag har även fått ett bra förslag av en vän till familjen, nu är det ju perfekt tid för mig att börja plugga inför körkortet. Jag har ju tid att läsa igenom teorin så jag har det över innan skolan börjar igen och kan ta mitt körkort så fort jag fyller 18 år. Vill så gärna skaffa körkort så fort som möjligt så man har det avklarat innan studenten och liknande.

............

kärlek är vackert

Det finns en film som jag inte kan låta bli att gråta till när jag ser på den, kärleken till varandra - kärleken som binder dem samman och inte går att bryta är så häpnandsväckande och otoligt vacker. Inget kan överglänsa äkta kärlek.

Den här dikten kommer från filmen.


" Love is always patient and kind

It is never jealous, love is never

Boastful or no conceited

It is never rude or selfish

It not takes fens, it is not resentful "

                               

" Kärleken är tålmodig och god

Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam

Och inte uppblåst

Den är inte utmanande, inte självisk

Den brusar inte upp, den vill ingen något ont

 

Den finner inte glädje i orätten,

Men gläds med sanningen

Allt bär den, allt tar den

Allt hoppas den, allt uthärdar den "


rainbow

 

 

 

I saw a rainbow today on my way home, the sky was grey and the rainbow´s colors was so bright and it looked so perfect compares to the grey colored sky. Just as bright as you, the way you light up my life and gives me a reason to live. You are the best thing that´s happened in my life for many years. I love you ! <3


Midsommar

Glad Midsommar allihopa! :D
åker iväg till Karlskoga idag och kommer vara där några dagar och fira midsommar.
Hoppas bara på att det blir fint väder så man kan vara ute!


2 månader

Firade två månader igår med min älskling. Blev inget speciellt, bara film och mys. Men det tackar man ju inte nej till, hahah.
Ska till Nora idag, sova över där för imorgon är det ju karneval i Lindesberg och det kan man ju inte missa eftersom Robbin och hans klass ska klä ut sig till smurfar så självklart måste jag ta med kameran. Hahah


Kort resumé

Faaan också, bloggen! glömmer alltid bort att blogga...

Mycket har hänt.
Teknisfighten om var riktigt rolig men vädret kunde verkligen varit bättre för det var inte roligt att vara ute hela dagen och hacka tänder.
Sen dagen man längtat efter i ett år : SKOLAVSLUTNING = SOMMARLOV!!
Men vädret var denamma då och det var riktigt kallt att gå runt i regn med endast klänning och jeansjacka. Men dagen var riktigt rolig eftersom man umgicks med älskade vänner och sen på kvällen kom min älskling <3
Studenten, jag hade planerat att gå upp på stan och kolla på alla studenter men min ork var borta och jag fastnade inne på mitt rum. Hahah
Var på bio sen på kvällen med Robbin, men filmen var VERKLIGEN inte bra och vi gick efter en timme för att hinna med bussen till Nora, nästa buss gick kl 01.20 och det skulle bli alldeles för sent. Filmen var ändå så sövande att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, KOLLA INTE P DUPLICITY!!
Väldigt trevligt i Nora som alltid, och åkte på lördagen runt lunch till mormor och var där några timmar. Har inte träffat henne på evigheter, inte en innan hennes knäoperation. Riktigt trevligt att släppa allt där ute i skogen.
Kvällen var bara slapp, och söndagen också. Det enda vettiga jag gjorde igår var att jag gick 1 mil JJJJ hahaha

Idag var jag en sväng på gymmet och så har jag kollat film och läst en massa. Det är inge roligt när de flesta jobbar och Robbin går i skolan. Men på fredag går ivf Robbin ut ur skolan och har en hel tid över förhoppninsvis (A) haha
Men jag gissar på att han börjar jobba inom kort.

Fyy... nu är jag sugen på choklad... kanske kan få med syrran till ica.... hehe

sionara (?)



jag har mvg och jag är bäst - så det så!



Sådär ja, nu ska jag allt blogga lite... fast egentligen är det inte jag som bloggar utan ett hemligt spöke som är gräshoppa. Dagen har börjat med en väldigt nödvändig lektion... sådär 40 minuter lång. Där fick jag reda på att jag har mvg i hälsopedagogik!!! IM THE BEST SHIT EVER (tycker gräshoppan)

Jaha, nu sitter vi och chillar inför nästa lektion som börjar kl13 då vi får tillbaka prov.
Känns sådär lagom nödvändigt att gå i skolan just nu... men jaja, på tordag rockar vi loss och det är skolavslutning!!!! Det hurrar vi för och tycker att vädret suger stenhårt, hur det nu går till?

Jo, sen undrar jag en till sak, varför läser inte fler min blogg?
Hallå alla människor!!! Detta är en otroligt grymt bra blogg - ni som inte läser är lixom idioter.

Hursom... det är ju inte Sofia Hörman som har skrivit detta inlägg utan det är en hemlig gräshoppa, så hon är lixom inte en sån egoist som man kan tror av detta inlägg... men ibland när Sofia blir slö får gräshoppan hoppa in och göra jobbet. Hur skulle hon annars ha fått mvg i hälsopedagogik lixom?

Peace out my friends!
jag undrar om hon har blåbärsglass eller om hon har ätit upp allt, nu ska jag styra mina hopp mot frysen!

RSS 2.0