I went gold when I saw your smiling face

 Much is happening right now.

Plugg, plugg, plugg och bowling just nu. Men snart är det påsklov och bowlingsäsongen tar snart slut så då får jag lite tid över till annat. Just nu pluggar jag hälsopedagogik, att man ska må bra både kropp och själ och känna sig nöjd med livet. Det gör jag just nu, det mesta går precis som jag vill och jag kan bara le. Livet leker helt enkelt.
Ska spela ligan imorrn och det blir första gången för mig. Men imorgon hoppas jag at pulsen inte kommer gå upp lika mkt som den gjorde i torsdags när jag spelade JM. Kunde inte stå still då och hela jag skakade när jag skulle spela. Men imorrn ska jag bara bli glad och inte nervös!
Ska även till PA då och kolla på klot!!!! Äntligen har jag fått mamma och kanske gå med på att jag ska få ett till strikeklot! Det har jag längtat efter enda sen jag fick förra klotet, hahaha.



Oh my god I went gold when I saw your smiling face


Skola

Sitter i skolan nu och har tråkigt... börjar kl 13 sen så nu har jag ett långt hål. Men det blir väl att springa runt på stan och chilla!

Ikväll är det dags för Junior Masters här i Örebro, första gången jag spelar den tävlingen xD Men jag ska allt spela bra och komma till final och sen vinna där, vill ju vinna ett nytt klot!!! (A) Har ju inte spelat så bra på senaste tiden, men det brukarju funka bra på torsdagar så nu är det upp till bevis för min del. Hoppas bara mamma inte kommer opch kollar för det blir så jobbigt när hon ska stå och spela tränare xD Hahaha
Det är ju även skönt att jag inte har en massa plugg just nu vilket gör att jag inte måste stressa hem ikväll och plugga när jag är trött efter tävlingen. Men jag har ju lite engelska som jag får sitta och göra på strike innan samtidigt som jag sitter och käkar.

Hoppas på en överraskning ikväll... :)

Blogga?

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg, men jag känner att jag inte riktigt har nån tid nu så jag kommer väl skriva sen när det blir lite lugnare i mitt liv. Just nu är det fullt upp med skolan, bowling, vänner och familj. Och jag känner att mitt liv är riktigt roligt när det innehåller de sakerna!
Nej nu ska jag ta och plugga lite, för sen ska jag till hallen och heja lite och runt 14 så måste jag vara hemma för släkten kommer för att fira pappa som fyllde i fredags. Måste även plugga massor ikväll för jag ska hålla tal om stamcellsforskning veckan som kommer nu och har ett hemprov i hälsopedagogiken som ska vara klart imorgon och jag har inte kommit så långt på det arbetet.


En händelsefull helg

Helgen började i fredags då jag träffade Adrian för att sen ta bussen till Marcus efter skolan. Dags för filmkväll!
På bussen satt vi med en vän till Adrian som även visade oss vägen när vi klev av bussen. Hög musik och sen dags för film. Nere i Marcus källare kollar vi först på Iron man och självklara breder man ut sig i soffan.... (A)
Sen I am legend precis efter.
Matdags efter två filmer, Tacos. Mumma! Då blev vi även utökade och Albin kom och gjorde oss sällskap till sista filmen. Då blev det Morgan Pålsson - världsreporten. Och även lite gottgott xD
Adrian och jag tog sen busen hem, men vi båda klev av på samma ställe och gick förts hem till mig där jag gick in och han fortsatte hem till sig. Där var fredagen slut.
Lördag - vaknade kl 8 och det var bara att skynda för det var samling kl 9 på Strike. Fick ta hand om lotteriförsäljningen som vanligt, men den här gången var det inte lika lätt att sälja.
Matchen gick skit, det är väl det enda jag kan säga om den. Gick spikrakt och hur mkt jag än flyttade så kom jag inte in i fickan, måste ta och träna på att byta pil.
Efter matchen blev en promenad på stan i vårvädret med mamma. Letade gardintyg och köpte sen med oss mat hem från Saigon. Käka maten hemma och sen städa upp i mitt (syrrans) rum för mitt rum var klart för inflyttning av mina möbler. Skitsnyggt blev det!! :D
Spendera restan av dan med att kolla på Gossip girl och bara chilla.
Idag har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt, kollat GG1 och GG2 och sen tränat med Matilda. Spinning och gym.
Hem och plugga lite på redovisning jag har imorrn och även läst lite.

Det var min helg xD Hahahha


RSS 2.0