onsdag

Väntar på att GA ska börja och börjar bli lite otålig nästan. Har varken kunnat kolla på GG2 eller biggest loser idag. Och grädden på moset är att jag har pluggat klart matten, eller ivf så mkt så jag inte orkar plugga mer. Känns bra inför imorgon.

Har kommit på en sak; MÅSTE SLUTA SMÅÄTA!!!!!!!!!!!!!
Kom på mig själv att äta upp hela(!) chipspåsen idag.... INTE BRA!
Därför ska jag sluta köpa såna saker eftersom jag inte kan sluta äta då. Ska leva på frukt när jag är hungrig på vardagarna och sen på helgerna tillåts jag är äta EN sorts gottighet, kan inte både fika och ha lördagsgodis, utan jag måste välja vad jag är mest sugen på. Helst ska jag ju inte äta något alls, men jag börjar så här och trappar av mer under tiden tills sugen försvinner helt.

Lite onödigt vetande för er som är helt ointresserade men behövde skriva det så nån mer vet det. Annars kan jag lätt säga till mig själv ;"nej men imorgon börjar jag istället, då äter jag det här godiset nu och börjar vara duktig imorgon."
Inte bra eftersom jag vet att det alltid blir så, MEN INTE NU!
Nu ska jag vinna över suget! En gång för alla!


Lördag

Dags för match idag! TAGGA!!

Även den dagen då pappa fyller 52 år, grattis till honom!! Blir att fira med Kinamuren och en lugn kväll.
Hoppas vi även vinner matchen, men måste upp på stan innan den börjar, köpa en ny ansiktspeeling och kanske titta in på myrorna en snabbis.
.
.
.
Har inte så mkt mer att skriva just nu... bara det att det var otroligt skönt att prata med syrran i telefon igår, var längesen man hörde hennes röst.

Jo! Kollade ju på Remember me igår, FAN VAD BRA DEN ÄR!!! Grät flera gånger unger filmen men ibland blandades tårarna med skratt, en fantastisk film som alla borde se enligt mig!


Onsdag

Nu är det inte långt kvar till påsklovet... FAN VAD FORT DET GÅR!!!!!!
Men man ska tänka i nuet, ta vara på all tid man har kvar innan studenten, det här ska ju vara den bästa tiden i ens liv.
Men har inte så mkt att skriva idag, bara det att endast ett prov är kvar innan lovet vilket känns skönt!

Tänkte lägga upp lite bilder :D


torsdag

Jobbmässan idag, hoppas man hittar några intressanta jobb och att de verkar intresserade av mig! :D

jippi



Åka till älsklingen idag :D <3 <3

dröm




Hahah jag hade värsta konstiga drömmen! xD

Börjad med att jag var hemma hos mormor med min älskling. Men han försvann efter ett tag när jag höll på och städade.... jag städade typ bilar och tevear som stod på gården. Helt plötsligt var vi inte hos mormor längre... det var någonstans nära vatten, och ett 4-tal personer kom gåendes längs vattenbrynet. De var VÄLDIGT konstigt klädda... såg ut som rymdkräftor eller nåt sånt. En av de personerna var Robert Pattinson (?) och han kom fram och hälsade och frågade om han och hans kompisar kunde få vara där på gården ett litet tag. Sen blev det lite dimmigt i mitt minne ett tag och jag minns vagt att robert och hans kompisar höll på med nån konstig lek som hade något med deras kläder att göra.
Mot slutet hände något... hmm... roberts kläder hamnade i vattnet och flöt iväg mot ett ställe längre bort där hans kompisar stod. De såg vad han hade haft på sig och stod och skrattade åt Robert. HAhahah det ledde till att Robert lade sig vid mina fötter och började gråta!
Sen var det dags för mig att vakna. Var tog älsklingen vägen i min dröm? Saknade ju honom.

Börjar kl 13.05 idag så det blir chill!!!!

RSS 2.0