YEAH festivalen

Igår kom syrran hem från Barcelona och hon har beslutat att hon inte kommer åka tillbaka, utan ska försöka få jobb i Sverige annars flyttar hon til Norge. Men kvällen igår spenderades med henne, en cykeltur på stan och sen kollade vi på slumdog millionaire som var otroligt bra!

Idag var det YEAH festivalen i Stadsparken och självklart var man där!
Njöt av både solen och musiken (i vissa fall) tillsammans med Matilda och det blev efter en stund en promenad till BK och sen runt en sväng på stan. Men vid rådhuset var det inte så trevligt. Vi satt och solade när en obehaglig alkis satte sig bredvid mig och började prata med oss om kärlek. Som tur var så gick han efter en liten stund.
Sen var det kortspel och flum på hög nivå! (Y)

Nu är Maria på Stjärnparaden med her boyfriend, mamma och pappa kollar på tv och lilla jag om ligger och kollar på Stolthet och fördom för kanske 100:de gången (A) hahaha.
Kollade för en liten stund sen på en film om heter Angus, thongs and perfect snogging vilket var ganska bra faktiskt.

Nu är det bara sista veckan framför mig med skola innan sommarlovet. Och den veckan kommer verkligen inte bli jobbig. Bara lektioner på måndag och tisdag men man kan inte riktigt kalla det för lektioner eftersom det typ bara är fikning och få tillbaka prov. På onsdag är det Teknisfighten som ska bli JÄKLIGT skoj! :D Hahaha
SKOLAVSLUTNING på torsdag och sen sommarlov i 10 härliga veckor!

Nu blev jag taggad på sommar!
Det enda som saknas nu är älskade Robbin som inte är hemma nu i helgen... eller jo han är ju hemma, men i Karlskoga. Tycker han kan komma hit nu! (A) haha


Kommentarer
Postat av: matilda

naw, så snuttigull XD haha, nej, men jättesött! :) <3

2009-05-30 @ 21:39:58
URL: http://elitecyclist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0