myspys

Haft en trevlig dag hittills.
Började med att Robbin aldrig klev upp ur sängen så jag lockade honom med att göra en våffelfrukost. Sen blev det att ta en runda på stan och köpa alla hjärtansdag present. Jag fick LOVE i vita bokstäver (har glömt att fota dem) och jag köpte en ask med chokladhjärtan och den nya lokan.
Hem och käka lunch sen, och jag slog till som den mästerkock jag är och lagade en mumsig lunch. Stekte paprika och bambuskott, gjorde en god sallad med fetaost, värmde gårdagens kyckling till robbin och lite kesella till det, MUMS!
Filmtajm efter det, Mean Girls 2 och Trassel. Blev lite fika under filmen, choklascrossanter och te som smakade parfym. Köpte även den nya maraboun när vi var på stan så det blev att mumsa på den ihop med lokan.

Skulle på träning nu, men min ork finns inte! Blir ett hårt pass på gymmet imorgon istället. SKa ju jobba 18.30-21 och måste till bowlinghallen en snabbis innan för att hämta mitt klot, men annars är dagen ledig för att kunna träna hårt.

Den nya Elle tidningen kom idag också, den dunsade ner på hallmattan mitt i lunchen. Så nu blir det att läsa!!!












alla hjärtans dag <3

kärlek till alla!!! <3




vardag





Mumsig mango-smothie!


vietnamesiska nyåret

Det var det vietnamesiska nyåret den här veckan, och jag fick veta att de firar det i minst 3 dagar. Så när jag och Robbin var i Karlskoga igår fick vi chansen att vara med och fira. Men vi valde att inte vara med på festen för det skulle inte bli så roligt för mig eftersom det bara skulle vara vietnameser där. Men vi var med Robbins pappa och några av hans vänner innan de skulle på fest. Jag fick smaka något jag aldrig kommer äta igen hoppas jag.
Kycklingmage.... allt jag kunde tänka var på när vi pratade om kroppen i biologi B. För det var kycklingens magsäck som satt ihop med övre och undre magklaffen som håller maten inne i magsäcken... jag fick lite kväljningar när jag åt de hård/sega klaffarna!!

Usch säger jag bara, men jag kan väl säga att själva magsäcken smakade som köttet på kyckligen... hahahha

1 februari



Idag fyller min älskling år! Robbin blir 21 år!! Grattis till honom :D :D



Fick ett samtal imorse från min chef. Hon frågade om jag ville vikariera åt en som jobbar deltid men som kommer vara sjukskriven under februari. Det gör jag GÄRNA!!! Det kommer typ bara bli jobb 2-3 timmar per dag med det är skönt det :D Börjar imorgon med att jobba 19-21.15. Sköna dagar kommer det bli men man tjänar lite pengar samtidigt.
Det dumma är att jag kommer missa firandet av robbin, men kanske kan man flytta så hans släkt kommer lite tidigare så man inte blir otrevlig och åker när de kommer ;)


RSS 2.0