Tisdag

Blir många bloggningar på tisdagar xD

Nu är skolarbetet helt slut!!!!
Har bara fysiklektionerna kvar, en historialektion .... och inget mer. Studentsångsövning imorgon, ledig på torsdag.
Stjärnparaden på lördag (!!!!) och SM i Götet på söndag.
Nästa vecka är sista veckan på gymnasiet..... scary och ledsamt.



Mando Diao – Dance With Somebody - Acoustic

Love it!!! <3




Tisdag

Jag är GLAD :D


Käkade precis chokladpannkakor, mycket goda vill jag lova! Och Matilda, vi får ta och göra om det nån dag eftersom sist blev de inte så goda. hahaha
Ska ta tag i matteplugget nu innan jag pyser till bowlinghallen för avslutning på bowlingskolan.
Mattekursprov imorgon!!!!!! SKRÄCK

BAL PÅ LÖRDAG!!!


Lördag

Idag är det min namnsdag :D

Blir att sticka upp på stan en liten stund för att leta efter det jag inte kunde hitta igår på marieberg. Sen blir det buss till Nora, kanske ut och springa där eller nåt sånt. Kom ju på att det är vårruset på onsdag och jag har inte tränat inför det än. Också bra att träna så man ser snygg ut på balen nästa helg.

Är väldigt trött idag, och är väldigt yr precis som igår, hoppas det går över idag.

Måste ta med mig plugg till Nora eftersom det är kursprov i matte E på onsdag och har en hemtenta i biologi som jag inte börjat på än.


Onsdag

Mycket onödigt läsande i detta inlägg ;)


Nu är kursprovet över och en stor lättnad fyller min kropp, äntligen!
Fick även veta resultatet på högskoleprovet, blev 1.2 denna gång och jag är väldigt nöjd för i höstas hade jag 0.7 så jag har höjt mig rejält mycket.
Sitter nu och lyssnar på nån metallica-låt och försöker få inspiration till studenttalet som ska skrivas. Hade många tankar till hur det ska vara skrivet igår, men nu kan jag verkligen inte få ner något mer på pappret, borde ha suttit mig ner och skrivit allt igår, men då fanns inte tiden för det. Nu har jag nästan all tid i världen och då går det inte skriva. Men så är det väl, under press jobbar man hårt.
Bussen till Nora går 16.15 från konserthuset för er som är intresserade och antecknar ;) Då har jag ju ganska lång tid på mig till att skriva plus att jag ska käka mat, duscha och packa väskan, ännu mer att anteckna alltså ;)

Funderar på att prova balklänningen igen och fota en bild på hur den ser ut på.... får se om jag gör det efter duschen. Sen har jag ett problem, vad ska man käka till lunch? Det problemet finns ju inte när man käkar lunch i skolan. Kanska blir det våfflor eller nudelsoppa... *dregel* hahah
Blev sugen på godis också.... marabou har ju nya sorter hela tiden!! Inte schysst mot de som försöker äta lite godis.
Kanske en promenad i vårt väldigt fina och soliga väder? Men kommer jag hinna det... nej det får räcka med promenaden till konserthuset, tar ju i varje fall dryga 10 minuter att gå dit.

Eller kanske ska man baka?! JAAAAAA *ännu mer dregel*

Får väl se vad det blir av den här dagen, kanske kan baka hemma hos älsklingen, ska smsa honom och kolla!!!
Får häcka framför top model innan jag kommer på vad det blir för mat och tills min inspiration kommer gåendes mot mig. Har ju inte sett den här säsongens top model, blir extra intressent då.

Jag får baka hos robbin!!! :D :D

Här är en dålig bild på min klänning för er som är intresserade ;D

Tisdag

Skolaskolaskola, kursprov i fysik imorgon!!!!

Sen blir det inte mycket vila för nästa vecka är det svenskatal och religionsinlämning av hemtenta. Sen efter det är det mattekursprov, biologiprov och historiaprov.

Det blir att uthärda sista tiden innan studenten.

Nu ska jag snart till Risbergska och ha svenska, en väldigt onödig svenska!!!!!!!
Sen hem för fysikplugg resten av dagen.. skojskoj :/

RSS 2.0