Torsdag 2

Nu har jag ätit min goda fruktsallad och New Moon är snart slut. Strax ska jag sticka till bowlinghallen och hänga lite innan jag ska på styrelsemöte + årsmöte då det blir mat i resturangen i bowlinghallen!


Torsdag

Mår väldigt bra idag, är ledig från jobbet med vetskap att jag ska jobba imorgon och sen vara ledig fram tills 13 juni. Skönt att känna sig fri, gick inte att göra det när man jobbade för proffice, var hela tiden på min vakt, kunde aldrig slappna av för man visste att när som helst kunde de smsa eller ringa och säga att man skulle jobba. Så nu ska jag njuta!!

Fortsätter mig min obsession av Twilight. Tror jag har kollat på första filmen 5 ggr den här veckan... men vet inte vad jag ska göra för jag väntar på att new moon ska komma på posten. Upptäckte ju att jag bara hade Twilight, Eclipse och Breaking dawn hemma så jag beställde New moon i lördags och den har fortfarande inte kommit!!!!!!!
Har inget att göra för jag vill bara läsa ju.

Under tiden gör jag lite research kring filmerna, skådespelarna och annat som har med det att göra... jag kan inte förstå hur man blir så "beroende" av en film/bok.... kanske vill man leva det livet? även om man vet att allt bara är påhittat och att den inte är så verklighetsbaserad med vampyrer och varulvar.... hahah när man tänker efter vad boken/filmen handlar om så kan man inte förstå varför den är så bra för det är så mycket onaturligt i den xD

Hoppas på ett sms att boken har kommit!!!!!!!



nu ska jag göra lite fruktsallad och kolla på New Moon

Fredag

Hur kan man bli så beroende av en bok/film?!?!

Har börjat om på nytt med Twilight böckerna och jag kan inte sluta. Är snart klar med första boken och sitter just nu och kollar på första filmen. Hur kan man bli så kär i en bok?
MÅSTE KOLLA VIDARE!!


Söndag

Ledig helg har det varit. Tog en tur till Karlskoga igår och fick smaka mycket nytt, men gott var allt!!
Idag blev det slappt, promenad på stan med Robbin och sen hem och fick håret slingat av mamma. Nu bär det av till Friskis och spinning väntar.

Veckan som kommer blir nu sista veckan jag jobbar för proffice, sen blir jag arbetslös i ca 3 veckor innan sommarschemat börjar 13 juni. Då blir det att ha semester!!! Resa lite så man kommer bort från Öret.


Har anmält mig till SM också, 28 maj. Då ska jag försöka spela någorlunda bra!


(gammal bild)

Torsdag

Jag vet att jag aldrig bloggar, men varken tid eller inspiration finns!

Jobbar ju heltid + lite extra så när jag inte jobbar vill jag göra roliga saker och umgås med folk! Men Det blir fint att se lönen jag får i slutet av maj för det jag jobbade i april, PENGAR!!! Vill ju såååå gärna börja ut och resa i höst, börja med lite kortare resor och sen sluta med att jag tar en långresa i några månader i en annan kontinent. Får väl se hur det blir med det, bara jag får med mig någon på resan blir det nog bra!

Måste komma igång med mer träning också har jag kommit på. Mår ju så bra när man tränar regelbundet, men orken har inte funnits. Men var på spin/puls igår och ska idag på skiv/spin och kanske gymma imorgon innan jobbet beroende på när jag vaknar. Ska man ut och resa vill man ju se snygg ut ;) hahhahah



Efter träningen blir det en lugn kväll men ansiktsmask, hårtvätt och chill. Har kommit på att jag vill bleka slingor för mitt hår börjar bli lite mörkt enligt mig, har ju inte varit ute i solen så det har kunnat bli solblekt, ska höra med mamma om hon vill bleka slingor på mig.... hoppas!

Såg nu att det regnar ute!! Nu försvann sugen på att gå till friskis, men får väl övertala mig själv att lite regn inte skadar..



BORDE STÄDA MITT RUM OCKSÅ!!!!!!!!!




RSS 2.0