V.5

Här är mina jobbtider för denna vecka som kommer!

Måndag: 6.45-14.30 (men kommer behöva jobba över en del)
Tisdag: 7-16
Onsdag: 6.45-15.30
Torsdag: 14-21
Fredag: ledig
Lördag: 12.30-21.15
Söndag: 7-21

Veckans inplanerade träning:
Måndag: spin/puls distans 75
Tisdag: spinning
Onsdag: skivstångIntervall 70
Torsdag: morgonpromenad
Fredag: morgonpromenad + gym
Lördag: ledigt
Söndag: ledigt


Lördag

Skönt med helg och jag är ledig. Blir att sticka till bowlinghallen och heja på Adrian och Marcus när de spelar. Kvällen får jag se vad det blir, kanske sims! hahah

Sitter med min nya dator nu, är väldigt nöjd med den! Finns mycket nytt att pillra på.... :D

Nej nu måste jag sticka!!



FREDAG!

Äntligen fredag! Idag blir det att köpa dator!!! Iiiih!

Är ledig hela helgen, sen är det fullt upp hela nästa vecka. Ska passa på att träffa folk och bara ta det lugnt, för på avdelningen jag jobbar på hela februari är det väldigt jobbigt just nu. Huvudet behöver vila när jag inte är på jobbet.

Åt en riktigt god frukost. Gjorde mannagrynsgröt på sojamjölk ihop med äpplebitar. MUMS!
Nu ska jag kolla klart på OC och sen upp på stan och möta Adrian. Ska köpa lite mer marknadsnougat (A)!



walk

Morrn morrn!

Tänkte gå upp tidigt och ta en lång promenad, men det är såå mörkt ute så jag vågar inte än! haha
Får vänta en liten stund tills det blir lite ljusare. Passar på och tar en kopp te så länge och dunkar musik så man vaknar!



MORGONTRÖTT!

onsdag

Sitter här och planerar lite inför framtiden. Kollar på antagningspoängen för dietist-programmet och jag kom ju in i umeå, men de har lägst intagningspoäng. Uppsala och Göteborg har nästan samma poäng, så ska söka in till göteborg i höst bara för att se om jag kommer in. Kommer jag in där så hoppas jag att jag kommer in i uppsala nästa vår!!!
Annars blir det väl en till omgång av högskoleprovet...

Skönt att slå sig ner framför datorn när man sprungit runt på stan och varit och solat hela förmiddagen. Passade även på att städa mitt rum när jag kom hem så nu är det sååååå fint! ;) Men man är ju mästare på att stöka ner så imorgon behöver det väl städas igen, tur att man älskar att städa!


Sitter och sjunger med i musiken på spotify med hjälp av tunewiki som finns på spotify!



tisdag

Hallå!


har varit på bra humör hela dagen, men så fort jag kom till bowlinghallen försvann det. DeppDepp....
Bowlingen gick skit, glädjen i spelet är borta och känner att jag inte får ut något av det. Men ska spela match på söndag, får se om jag ändrar uppfattning då, annars blir det att lägga ner. Kanske får tillbaka suget igen, men tills dess är det ovärt att fortsätta.

Kvällen har bara fortsatt med en massa tjat och tjafs från turkarna på fb som jag inte förstår ett ord av deras engelska, inget hänger ihop och de blir irriterade. JAG DÅ?!


Åhh, nej nu är det nog dags att sova och vakna upp på rätt sida imorgon!

godnatt


Ny vecka

Måndag, vaknar pigg kl 9, så skönt!

I lördags blev det inte sherlock holmes på bio, den var fullbokad så det blev En vecka med Marilyn. Riktigt bra, men inte lika uppskattad av min sällskap xD



Börjar dagen med en god frukost.



Vaniljyoghurt med 1 klyftat äpple, kanel, en pepparkaka och müsli ihop med en kopp grönt chai te.

Mums!


Får se vad man ska hitta på idag. Ska träna 16.30 och sen direkt efter träningen blir det möte i bowlinghallen hela kvällen.
Men vad ska man göra fram tills träningen... ska bli fint väder idag så blir nog en promenad, och så måste jag färga mina ögonbryn och fransar. Blir en lugn och skön dag!

Ska lägga upp bilderna på alla flygplan sen, och ska även lägga upp lite bilder på vad jag ätit och så.

Lördag

Under januari har jag tagit det lugnt med jobbet. Har tackat nej till en hel del för att vila upp mig. Efter att ha jobbat mycket november-december och jobbat både julhelgen och nyårshelgen har jag känt mig riktigt sliten och behövt vila upp mig. Och idag när jag vaknade kände jag mig utvilad. Vaknade innan klockan och kände en skön känsla i kroppen, den känslan har jag inte känt på typ 6 månader...
Med den starten på dagen kan det bara gå uppåt. Drog och tränade lite och sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Dagen kommer avslutas ikväll med bio, Sherlock Holmes. Har hört mycket bra om den så hoppas jag blir nöjd.

På torsdag ska jag börja jobba på schema. Men har en lugn start för jag är ledig nästa helg. Känns skönt att gå på schema, kan redan nu planera in vilka träningspass jag ska gå på, vet vilka helger jag är ledig och vilka dagar jag bara kan njuta av att inte göra någonting. SKÖNT!!!!


Och snart kommer lönen, ska köpa en ny dator när jag får pengarna. Har velat köpa en ny ganska länge nu. Min är för dålig, kan ju inte spela sims längre på grund av det dåliga RAM-minnet.... surt! Men snart så kommer mitt spelberoende igång igen! Är lite inne på en HP-dator. Får se vilken det blir.

Ska lägga in bilder från mobilen när jag har lust. Tänkte visa upp bilder från när jag var i linköping på muséumet, tog väldigt många bilder då.


Ikväll blir det min favvo-maträtt! :D Plommonspäckad fläskkarré med potatis och äppelmos!



Linköping

sitter här i linköping och kollar på efterlyst.

Var tidigare idag med adrian och kollade på flygvapen-muséet (eller vad det nu heter) och strosade runt i 2 timmar. Vi hade kunnat vara kvar där ett bra tag till om vi orkat det men det var så mycket att se och läsa så vi var helt slut i huvudet och fullpumpade på information!!


Åker hem imorgon, blir då kanske en tur förbi cloetta-fabriken på vägen hem! Tror det är extrapris på jultomtarna!!!! ;D



Ska försöka lägga mig tidigt idag så jag är pigg imorgon. Har 8 timmar för mig själv imorgon så jag ska undersöka linköping på egen hand och kolla om jag hittar något att köpa på stan, är sjukt shopping-sugen, men har ju inte massor med pengar med mig + att jag sparar pengar till en ny dator så får väl se hur mycket shopping det blir...


Men nu är jag äntligen frisk, har varit förkyld i en vecka och inte kunnat träna någpnting så nu äntlígen ska jag träna, på fredag ska jag göra en rivstart med både gym, promenad och ett skiv/spin 90 pass på kvällen!



Nej nu ska jag vara lite social och sen kolla the bourne supremacy innan sängen kallar!!



MD





Pull the trigger, break down in a love affair
When I said I didn't care, you started searching for tomorrow
Pull the trigger, my girl you're running all alone
I said I was back home, but I'm far away

And there ain't no point in the words I write
There ain't no way to know me
But it sure felt right when I saw your eyes
But now they feel like, oh yeah they feel like Mondays

And all my senses seem to shine through the day
Seem to shine through the day, honey that's okay
Yes all my senses seem to shine in the night
Seem to shine in the night, honey that's alright

In your heart girl, I see a jealous butterfly
You wanted me high, love, but I'm sober still
In your heart girl, there's nothing left but misery
Come dance while I'm getting free I'm gonna lie again

Cause there ain't no point in the words I write
There ain't no way to get me But I sure was high when I saw your smile
But now your always, oh yes you're always gone girl

And all my senses seem to shine through the day
Seem to shine through the day, honey that's okay
Yes all my senses seem to shine in the night
Seem to shine in the night, honey that's alright

All my senses seem to shine in the night
Seem to shine in the night, honey that's alright
And all my senses seem to be in this song
Thinking all day long, honey what went wrong
Tell me what went wrong
Tell me what went wrong

inspo


Måndag

Hur kan tiden gå så fort? Redan 9 januari...

En slappardag för mig idag. Tog en lång sovmorgon till kl 10, käkade frukost och tog det lugnt en stund innan jag stack upp på stan för att köpa ett kollegieblock där jag kan skriva ner vad jag äter och tränar varje dag. Sen blev det en tur på gymmet innan jag landade här hemma framför datorn. Funderar på om jag ska lägga mig och kolla nån film eller om jag kanske ska spela lite sims... var ju flera månader sen jag spelade. Kom precis på att det är OC på tv nu!!! blir att kolla klart det avsnittet så får man se vad som hittas på.


Har tänkt efter lite och jag funderar på att göra lite som i somras när jag skrev upp allt jag åt, eftersom jag redan skriver upp allt i ett block kan jag ju lika gärna även skriva upp det här med!



Jobb

Åh vad glad jag blev nu!

Min chef ringde och frågade om jag vill gå på schema 31/1-8/3! Såå skönt att veta att man kommer ha jobb hela februari så man kan planera in de dagar man är ledig och vice versa. Kommer jobba 90% så det är helt lagom.

Hon sa även att det finns en hel del pass att få innan dess på våningen under, ska kolla om det är några pass som passar mig, beror på om det bara är korta turer eller om det är långa dagar. Känns så ovärt att gå till jobbet och endast jobba 2-3 timmar varje dag.


Känns som jag har en bra start på dagen!

En god frukost:
Laktosfri filmjölk med Hallon kesella, kanel och frukt-müsli
2 hårda mackor med laktosfri keso, röd paprika och örtsalt
1 kopp varmt vatten med citron

Sen bär det av till gymmet om en stund!


Sov också riktigt bra inatt för att tillägga...hahahah Har tidigare sovit väldigt dåligt på nätterna! Man ser allt positivt när man är på bra humör! hahahhaha



RSS 2.0